英超經理人Fantasy Premier League 討論區(2)

797 回覆
4 Like 1 Dislike

官方Twitter: @OfficialFPL
繼續交流
車仔買 WILLIAN 係咪不智
Xhaka 咁多人transfer in都升唔到0.2

不智啦
車仔而家得佢,boga,摩拉達同巴舒阿依係前面,成班人都唔夾
夏神出翻嚟安仔分分鐘又無正選

不智啦
車仔而家得佢,boga,摩拉達同巴舒阿依係前面,成班人都唔夾

你應該唔係轟?
你講果班人 無個同will同位

不智啦

你應該唔係轟?

我見無左法比 應該多好多罰球 角球比佢開 同埋爆得下

不智啦

你應該唔係轟?

Pedro 先係同willian 同位 打rw
morata 同ayi 係st位
boga 同hazard 係lw

不過買willian的確係不智 pedro下場應該有機會服出
正選應該會pedro>willian

不智啦

你應該唔係轟?

Pedro 先係同willian 同位 打rw
morata 同ayi 係st位
boga 同hazard 係lw

不過買willian的確係不智 pedro下場應該有機會服出
正選rw應該會pedro>willian
繼續問
除左west brom 有無邊隊中下游防守好少少
想要d 4/4.5又有正選踢 隊波防守見得人既
繼續問

咁平好難搵好野喎
繼續問

咁平好難搵好野喎

哈迪斯果隊
覺得呢隊野有d料
又或者般尼
不過你預佢主場先守到
繼續問

哈多士個Howe
可能有機會射埋12碼添
繼續問

哈多士個Howe
可能有機會射埋12碼添

12碼唔係Mooy咩
繼續問

哈多士個Howe
可能有機會射埋12碼添

12碼唔係Mooy咩

我見4月有場佢同Mooy同場係佢射
不過之前都係Mooy射多

btw,sorry 係Lowe

等炒車啦 唔認為xhaka會長期有高分
繼續問

哈多士個Howe
可能有機會射埋12碼添

12碼唔係Mooy咩

我見4月有場佢同Mooy同場係佢射
不過之前都係Mooy射多

btw,sorry 係Lowe

Bookmark左

今周忍唔住用左wildcard
就係想佢升0.2 賺佢0.1即放
阿仙奴賽程咁惡踢都唔打算用佢啦

今周忍唔住用左wildcard
就係想佢升0.2 賺佢0.1即放
阿仙奴賽程咁惡踢都唔打算用佢啦

咁快用?
起碼都等轉會窗閂左先啊嘛
終於有Jese
Mid $6.0
lm
終於有Jese
Mid $6.0

唔太睇好
終於有Jese
Mid $6.0

唔太睇好

係好波唔洗係呢隊落班啦
終於有Jese
Mid $6.0

唔太睇好

係好波唔洗係呢隊落班啦

都係推介下啫....
終於有Jese
Mid $6.0

唔太睇好

係好波唔洗係呢隊落班啦

都係推介下啫....

不過6M算平既
如果有波入吓可以諗諗
希望austin今場會有番正選打 free transfer要比zaha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞