最新五毛list

508 回覆
216 Like 29 Dislike
假膠唔係五毛,但就做緊五毛一樣嘅事,以前大事大非面前絕對唔會玩嘢,但宜家佢地咩時候都仲扮鬼扮馬,搞到分唔清邊個打邊個,佢地已經走火入魔,所以喺以後逢見假膠請一律認作五毛處理
你以為你自己乜水 以你為準
你條撚5cm 都係為你為準啦
笑撚死真係屈我做五毛
自己慢慢打飛機啦屌你老母,真五毛唔捉走唻屈毛,真係冇撚用,
假膠唔係五毛,但就做緊五毛一樣嘅事,以前大事大非面前絕對唔會玩嘢,但宜家佢地咩時候都仲扮鬼扮馬,搞到分唔清邊個打邊個,佢地已經走火入魔,所以喺以後逢見假膠請一律認作五毛處理

走火入魔嗰個係你呀,周圍屈毛
以你為準,笑撚大人個口咩
以你為準,笑撚大人個口咩

就算佢老母一日係大陸做雞搵錢,一日都有樓主光環。因為只有佢可以做,只有佢唔係五毛
樓主食屎啦!香港係中國架,你唔配做中國人。滾出香港啦!死廢青
樓主食屎啦!香港係中國架,你唔配做中國人。滾出香港啦!死廢青

好撚好笑呀
on9 係咁反祖國

5毛block
同時狙擊五毛同垃圾樓豬
FUCK CHINA
五毛/假膠一律統稱中囯人

由於中囯人再次泛濫,現列出部分人渣名錄,比大家留意返相關人渣,如有遺漏希望大家增補,對抗中国人一齊努力

最新名錄:

-李尋歡- #67878 (小李探花李尋歡)
潮吹口爆糖 #3066
精神錯亂最佳代表#62391
兔仔有愛情嗎 #58099(高葵株式會社)
大鵬金翅神將 #64806
JR #86841
高登色狼 #14482
三色貓 #46644
香港鍵國 #50533(精英連登仔)
熱血藍絲 #48442
角大不角細
一齊攬炒 #33874
特效必理痛
西門慶 #102056
連泥往 #41116
十五天
揾嚟搞 #122718
黑豹
悠然
立法會已完
神樂
P.Dybala #57797
bbchu #10894
霸道駒
龍骨 #102096
SMS
一鋪過
民國復興 #92178(夢醒時分)
LIKLN+ #50616(新痕結衣)
遊戲王愛好者
7plus256 #97814
jukerbb
書面語達人 #77788
平井桃
Master2017 #76117
臺灣獨立 #20241
183cm #35420
高級青頭仔
毛澤東 #90863
天才小釣手 #3454
河本鬼茂 #63909
D_Wade #57705
潮文急口令 #38820
fin-de-siecle #43308
光之練金術師 #41351
哥是個傳說 #98232(小童群益會會員)
大家都是中國人 #113921
連登首席榮譽5毛 #48442
本來無一物2 #124087
擅長hehe的朋友 #54270
D10S #10199
Persona5 #121771
農奴 #53172
生物角落 #55990
返六日唔撚易 #55
A_Milik #30768
十卜Ching #37733
波台清泉一世 #965
路斯基bb #37604
2和b #5549
中國大飢荒 #128921
奸奸奸漢奸 #110286
廢青隨風飄 #138106
莫雷拉(拉馬)#102132

部分已加入編號,另外括號代表別名或者舊名,有啲可能已經改咗名,總之大家跟返編號block曬佢地就得,希望有更多巴絲補充

為免有中国人混淆名單誤導大家,名單紀錄只以我「1000歳(人瑞)」為準
Block 撚鳩晒

Block 撚鳩晒

Block埋你條傻鳩
Block 撚鳩晒

Block埋你條傻鳩

Hello中囯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞