最新五毛list

508 回覆
216 Like 29 Dislike
6IX依件高登著名五毛都冇
根據假膠=五毛嘅邏輯
加返蓋世寶入list未

仲有老納 成日開假膠post 間中講下人話就洗到底

你提出嘅兩位挽野但唔會挽得咁出面/咁嚴重,明眼人一睇就知,但係其餘嗰堆嘅言行真係同五毛冇乜分別

挽佢老母咩 5p仔
為咗方便整理,樓豬應該用Google Excel執list。

自己唔夠人講就話人五毛
屌你老尾咁小氣咪入黎學術台講
成班廢青冇撚用 十足十同共產黨一樣
講唔岩佢果飯就block 唔夠講又block
你地班垃圾真係唔配有民主
記得block清楚d 成班垃圾5p狗
下下先入為主 樓主繼續「挽」囉
自己唔夠人講就話人五毛

創意台台主都五毛
根據假膠=五毛嘅邏輯
加返蓋世寶入list未

仲有老納 成日開假膠post 間中講下人話就洗到底

你提出嘅兩位挽野但唔會挽得咁出面/咁嚴重,明眼人一睇就知,但係其餘嗰堆嘅言行真係同五毛冇乜分別

挽佢老母咩 5p仔

Hello 中囯人 P.Dybala JR

5p字有咩資格捉五毛呀

5p字有咩資格捉五毛呀

好過你班憤青喺度幫五毛做野
自己唔夠人講就話人五毛

創意台台主都五毛

我都想做台主
自己唔夠人講就話人五毛

班友未繼續圍爐取暖囉

俾佢地block仲好,以後我開post少d on9仔係到搞事

5p字有咩資格捉五毛呀

你睇下 一話錯佢佢就屈你五毛
又話你憤青又話你幫中共做野
呢家d人真係幾撚無腦

5p字有咩資格捉五毛呀

呢家d人真係幾撚無腦

入得呢條list嘅就係中国人,有根有據,成日話比人屈毛嘅九成九都係中国人
自己唔夠人講就話人五毛

班友未繼續圍爐取暖囉

俾佢地block仲好,以後我開post少d on9仔係到搞事

屌你老母冇人想睇你呀
自己唔夠人講就話人五毛

班友未繼續圍爐取暖囉

屌你老母冇人想睇你呀

個個都想俾人睇 唔通個個都想俾人睇咩
On9仔 block好d啊 仲有樓上我d兄弟
你估我好撚想俾你條傻鳩睇?

5p字有咩資格捉五毛呀

呢家d人真係幾撚無腦

入得呢條list嘅就係中国人,有根有據,成日話比人屈毛嘅九成九都係中国人

打殘體字 死大陸佬
你都係五毛啊

5p字有咩資格捉五毛呀

呢家d人真係幾撚無腦

打殘體字 死大陸佬
你都係五毛啊

大家認清楚邊個先係五毛呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞