最新五毛list

508 回覆
216 Like 29 Dislike
道歉?你係呢個爛狗post道歉有乜撚野鳩用?
我畀人block你諗住唔理個post就算數?仆街啦你
有幾個真係成日開支那身份post
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解
但係個list 有為數唔少人 平時無乜點講野都比你話係五毛 仲要無證據又幾難服眾wo巴打
有時候反對和理非 討厭泛民都一定係五毛wo

我只可以話,至少我都有花啲心機整個list出嚟,list入面起碼98%都係五毛/玩過火嘅假膠,可能有啲人無辜比我整咗入去,我就此向你地致上萬二分歉意,我相信冇一樣野係完美嘅,大家評下理,我所做嘅list喺邊一方面唔係為連登着想? 嘅然咁多爭議,大家就當我呢份list係廢紙,我亦唔會再打理嗰個post

其實我平時都只係mon post only
殺一儆百係啱
但係有時候唔好殺錯無辜lor
要記得法國大革命呢段歷史啊
Btw 你出發點係好
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解
但係個list 有為數唔少人 平時無乜點講野都比你話係五毛 仲要無證據又幾難服眾wo巴打

我只可以話,至少我都有花啲心機整個list出嚟,list入面起碼98%都係五毛/玩過火嘅假膠,可能有啲人無辜比我整咗入去,我就此向你地致上萬二分歉意,我相信冇一樣野係完美嘅,大家評下理,我所做嘅list喺邊一方面唔係為連登着想? 嘅然咁多爭議,大家就當我呢份list係廢紙,我亦唔會再打理嗰個post

殺一儆百係啱
Btw 你出發點係好

知唔知樓主畀我屌佢打5p就話我係5毛打手,我到而家都唔明兩者有咩關係
帶頭玩私怨、盲反、鳩尾
叫為連登著想
同共產黨無分別
帶頭玩私怨、盲反、鳩尾
叫為連登著想
同共產黨無分別

屌佢5p字話我係憤青打手,
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解

殺一儆百係啱
Btw 你出發點係好

知唔知樓主畀我屌佢打5p就話我係5毛打手,我到而家都唔明兩者有咩關係

我有睇
我平時唔敢講太多野都係因為我都有唔係正字
五毛狗出沒注意!
會員:9527~
編號:48157

五毛狗 (9527~ #48157) 同 雜種有親「習大大」+ 打殘體字, 係連登傳播中共語言

五毛狗 (9527~ #48157)公然抹黑支持香港獨立嘅人

五毛狗 (9527~ #48157) 用大陸百度,引用大陸圖

五毛狗 (9527~ #48157) 製造假cap圖,FAKE NEWS

五毛狗 (9527~ #48157) 其他巴打確認事實為五毛狗

樓豬精神分裂
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解

殺一儆百係啱
Btw 你出發點係好

我有睇

畀人屌咪改囉,驚咩啫,要做到屈人五毛咁撚低莊,平時連假膠都冇做過,反共份子,畀人屈毛心都淡撚埋
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解

......
我無撐過中共,都係五毛

如果你唔remove 我,我就狙撃到你被block為止

你都幾多仇家下wo
講野同港人港地一樣ga
殺一儆百係可以理解

殺一儆百係啱
Btw 你出發點係好

我有睇

畀人屌咪改囉,驚咩啫,要做到屈人五毛咁撚低莊,平時連假膠都冇做過,反共份子,畀人屈毛心都淡撚埋

我阿哥成日用呢個ac 上波台9 up 睇黎我都係時候自己開返個account la
我無撐過中共,都係五毛

如果你唔remove 我,我就狙撃到你被block為止

你都幾多仇家下wo

屌你老母,我有無開post撐中共啊

成日狙擊你果班啊 我指

一個五毛竟然話中國係支那
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞