永久不建議使用sony ,又稱「罪大」、「索尼」任何耳機

267 回覆
63 Like 512 Dislike
1. 保養維修已交垃圾TSO負責
(以前成個叉電盒連耳機dom左落洗衣機沖涼,都係收我600左右換盒,耳機無壞,仲有額外野送返。)

2. 遺失單邊耳機要天價 (未過保養人工$200+零件$900),共千一,而家買對新都係千三有找
當年我仲買左瘋柒安心保,結果二千幾dom落鹹水海

而家轉左airpod pro2好驚喜,對比舊airpod隔音好左,音質又好過xm4

點解圖係人工300、tso報人工200,我唔知點解,都唔想知
airpods pro 音質好過xm4
本身成單野好smooth 係呢度露咗底
airpod pro2對比舊airpod隔音好左
不過都仲係全車都聽到你播緊咩
因為你太嘈後面條友想用摺凳打你
好彩我制止左
Apple點會有啲咁低質打手
我都係XM4,用左年半死電。但係隻型號通左天係會好快死電,就算過保都肯免費換返對全新俾我。
WH系列好正
WF俾狗用啦 呢世唔會買
on9
遺失耳機都講到sony責任
我兩年免費換電用得好c服 下代再買
自己跌左隻,想人free比你
想知Apple咁樣有冇得free,定都係一樣咁貴買返
幾時有話要free
你600我都會即pay
700會諗下

而家開千一基本上同買過新既差舊幾
都唔撚係做生意既
如果係產品缺陷基本上多數大廠都係可以免費收返去整
airpod以前都有批貨有電流聲,
一樣過保照整照延長保養
我屌你老母我有airpod pro,airpod pro2, xm4,出黎隻揪啦你老母
唔好意思我唔打公交
唔係話唔信樓主
但呢句說話令成篇文失去說服力
你地係咪兩隻都有齊先
可能大家聽既歌類唔同,某d歌某d耳機表現係好d係好正常既事
所有野都valid, 係除左音質個point
AirPods pro2 無可能好d 木耳都聽到有分別
不過通話質素暫時仲未試過一隻好過 AirPods

利申2隻都有
apple買過隻都係六百幾
毒果已經出名搶錢
索尼仲撚誇張
唔止呢兩隻大路款
亦唔係某一邊信徒
但分別都幾大..

費事一陣又話我9up
on9仔 用過未?
人地點聽到你聽咩? 你用緊電話播歌唔記得熄?
用過:
bragi
sennheiser mtw 1 + 2
sony wf-1000xm4
airpods
airpods pro 1 + 2

airpods pro 音質好就算吧啦 ,你話通話好就大把人認同

利申宜家淨係用airpods pro 2, 純粹貪細隻又用緊iphone
apple唔見一邊會免費送俾你
其實買黎係自己用 唔洗理人聽唔聽到
btw條友講笑,唔洗認真
你老母我幾時有話唔比錢?
你要計就計單邊佔List price 既比重
你個例子只係搵隻平既耳機黎比 同樣地你搵隻貴耳機唔見單邊都講緊皮幾野
你可唔可以話佢完全唔合理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞