[2017-08-18]股市直擊+波神信眾區

429 回覆
0 Like 0 Dislike
diu 唔夠成交

hard la , now sin 60bil

055吧.......即市好難仲有太多......dim see....
last 1h 40B ok?

我懷疑其實集氣區無人識計洐生個價

牛貴三成都買

其實我都唔係好識計
一係縮 vol一係唔開價

果d 係明搶錢....

其實我都唔係好識計
一係縮 vol一係唔開價

唔開價係擺明食班散戶
個莊根本屈晒機, 開閪價/唔開價你都吹佢唔漲
最多都係打電話嘈佢
不過嘈得黎, 個價都已經唔同左
其實都係股權公平D (對比牛熊)

琴日qq權都好仆街

莊閒任你買
好好多

琴日qq權都好仆街

大波呀
你可以short

莊閒任你買
好好多

好鬼.....買西少少未開先輸20%.....唔知你見過1919 2328果堆二線股票權未.....

莊閒任你買
好好多

好鬼.....買西少少未開先輸20%.....唔知你見過1919 2328果堆二線股票權未.....

任何野都有差價
呢D我唔會買law

琴日qq權都好仆街

大波呀
你可以short

前日我買10萬 lc 300@7.xx
琴日開340 先得 $11, 磨左半個鐘D spread 先變返正常,325 走 10.x ,其實都係個莊食曬
右腳定bj呢
右腳定bj呢

why not bj做右腳
右腳定bj呢

琴日qq權都好仆街

大波呀
你可以short

前日我買10萬 lc 330@7.xx
琴日開340 先得 $11, 磨左半個鐘D spread 先變返正常,325 走 10.x ,其實都係個莊食曬
右腳定bj呢

見腳嗌腳,見drop叫drop.... 不思進取...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞