仆街前度咀咒區

108 回覆
39 Like 0 Dislike
垃圾臭雞 呃鳩我話瞓覺 出去同人睇戲 日日曖昧whatsapp
比我發現仲扮唔知 講分手你都冇反應
你唔撚配有人錫 乜撚柒話同人純友誼 純你老母臭閪
祝你一世冇人錫 永遠比人戴帽
好多女人入黎嘈

女人是咁惡毒的

重點係冇法律去制裁不忠賤男

自己仆埋去關人撚事

撚知佢第一句已經係大話咩
仆街死賤男
要專心讀書讀你老母咩
祝佢只能與我相愛 其他男人唔會對佢有興趣
屌你老母, 同d 男仔曖昧whatsapp 都話朋友咋嘛, 2個人出街睇戲食飯又朋友咋嘛, 又唔同人講你拍緊拖

好彩分左手, 先搵到個對我好好既女友
同條法國黑鬼一齊開心d
貼錢去撚埋法國 最好晚晚比人中出 個閪闊撚到有回音
成個隻出黎係死垃圾智障nigga 再比人拋棄
去到3-40歲逼撚住下海做雞同堆大陸女人爭生意
好多女人入黎嘈

女人是咁惡毒的

重點係冇法律去制裁不忠賤男

自己仆埋去關人撚事

撚知佢第一句已經係大話咩

唔揀毒撚下場

食屎啦
成日吹噓毒撚
初頭一齊咪話自己好毒 匿屋企睇漫畫睇下動畫 冇女性朋友

原來係一有女喺身邊就會狗衝

毒撚唔做賤男嘅原因唔係佢地真係好男人
係佢地未有機會
百貨應百客
當佢地有女吼
佢地都係會衝架咋

咪撚再神化毒撚啦
唔揀毒撚就俾人呃呢句真係難聽過粗口

唔怕同你講
我就係以為佢摺 又唔係好charm 先放心一齊
點知管唔住條j 嘅
話之係賓佬樣 定 爛撻撻奇怪樣 毒撚樣 都係會偷食
垃圾臭雞 呃鳩我話瞓覺 出去同人睇戲 日日曖昧whatsapp
比我發現仲扮唔知 講分手你都冇反應
你唔撚配有人錫 乜撚柒話同人純友誼 純你老母臭閪
祝你一世冇人錫 永遠比人戴帽

呢啲女人唔知個腦諗乜
只要快啲死就得
祝你年年有今日,歲歲有今朝
同我分手冇幾耐即刻同條女傾足一個星期😂

收皮啦 pk仔 唔L係你鍾意15歲學生妹啊 你唔好扮嘢啦diu你

希望佢脾氣差過我 希望你地唔會成功拍到拖

單身一世啦你
祝你永遠都忘記唔到我

祝你同你個仆街老豆長病百歲,你老母生cancer落地獄
偷食狗望你同條臭雞行到去結婚
生埋一大堆臭雞 識親仔都俾人呃蝦條 偷食
人老珠黃都冇人埋單
希望你出街比狗咬 一世比人飛
收皮啦 話我迫你太緊分手 第日iG 有第二條女
祝你一世A0
Play boy 死全家
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞