仆街前度咀咒區

108 回覆
39 Like 0 Dislike
冚家剷呀

全家畀車撞呀
屌你老母
屌你個老母西
濫交到 幾撚時有性病呀 屌你老母
死矮仔
等睇你defer 第時又失業
做player呀嗱
祝福你遇到另一個player玩鳩返你轉頭仲要傳染性病比你
賤貨
咁鍾意做人隻兵 祝你做一世兵
屌你老味當我係乜?
你門面功夫都做得幾好呀
扮得幾好喎!扮到正正直直 好仔咁
屌咪又係有偷食
下流賤格
祝你呢世都無女肯幫你含撚!!!!!!
就算有 都俾人咬賓周!!!!!!!!!
祝你地快撚啲散!!!!!!放過條女啦
我祝你一世扯唔到旗
臭雞
上人屋企玩3p中出?
祝你早日有性病 長命百歲
我屌撚爆你個臭西
我唔屌你老母係因為你老母對我好啊
我屌爆你個食屎狗爛臭西鬆弛菊花
依家去左外國就扮乖女 ?
祝你早日比d巨撚由你個西頂上個口到 抖唔到氣死撚左
臭雞扮聖女
你唔會快活得幾耐😡
你終有一日要還
希望你工作上唔開心 想有人陪既時候
希望你需要人係身邊支持你既時候
會諗起果個人 係我
我希望你唔會後悔你依家做既決定 再見啦仆街 我唔會再返黎架啦 祝你炒第三次車 死左唔洗話我知
死臭雞!!!
你呢啲咁自私既女人 淨係識享受人地既付出 唔係全世界都要順你意 任你掌控 你以為自己係乜 鐘意就逗下人 唔鐘意就玩消失當分手?你知唔知咁會搞到人有陰影?知唔知咁樣有幾hurt?我真係好希望你有日會比人用同樣方法對待 不過都要你肯拎個心出黎愛人先
除左痛 都講唔出咩
人渣
同個女同事暗渡陳倉就快兩年
同佢講咸濕笑話
同佢講我地嘅問題
去邊度又都同佢報告又影相佢睇
俾左兩次機會
話唔再揾佢
都仲要背住我揾佢單獨食飯
仲要話我屈你地兩個有野
由個女人係背後一直打我毒針

自己又話想轉工 想高d 人工 又話咁就可以唔洗再應酬個女同事
結果搵到冇自己去搵過
一搵都睇到自己qualification 未到呢行門檻
而家呢份都係低過market rate 好多先有得你junior 做起學下野
每年加人工又加得少

當初話半工讀
俾晒錢
都晚晚收工出去玩唔肯做功課
我太忙 忙到已經幫唔到手做功課
於是就quit 左

又話自己廢 做咁多年野都搵得少
又話我逼你進修
我同你講事實你而家唔夠學歷轉份高人工d
又話我睇你唔起

仲話我自我中心
你先一直自我中心落去啦
有女朋友仲要約其他女單獨食飯 私下whatsapp
淨係識群班豬朋狗友玩玩玩
唔為自己未來打算
以為狗屎垃圾轉份工又會加20-30%
你幾廿歲人一條寡佬繼續搵萬零鬆d
不過你d fd 都係差唔多料
冇比較就冇痛苦啦
又要大男人
又唔發奮
繼續ff 自己好勁係未遇到伯樂lo
臭雞
唔記得咀咒
祝你
係而家公司做過世
全公司都知你地對狗男女d 衰野
永遠加果un 到死嘅人工
然後永遠自卑
臭雞扮聖女
你唔會快活得幾耐😡
你終有一日要還
你呢啲咁自私既女人 淨係識享受人地既付出 唔係全世界都要順你意 任你掌控 你以為自己係乜 鐘意就逗下人 唔鐘意就玩消失當分手?你知唔知咁會搞到人有陰影?知唔知咁樣有幾hurt?我真係好希望你有日會比人用同樣方法對待 不過都要你肯拎個心出黎愛人先
4年同居, 比個狗公撩兩撩就變心,仲要派帽,好彩比我發現到,唔係都唔知想呃我幾耐,仆街啦臭雞,仲衰過雞呀你,雞都有錢收,你比人撩兩撩就比人屌,賤過雞! 仲要扔撚晒我d野, 好似我錯咁阻住你比新仔屌! 好撚後悔同過你一齊
唔記得咀咒
祝你
係而家公司做過世
然後永遠自卑

祝我ex都做呢份垃圾工做過世 間公司執埋就去乞食啦
屌你隻臭雞 用晒我d錢就派帽比我
祝你比條USB新仔屌到生愛滋
唔記得咀咒
祝你
係而家公司做過世
然後永遠自卑

祝我ex都做呢份垃圾工做過世 間公司執埋就去乞食啦

點解絲打你同我鬧啲野咁似
你#1其實都係我心聲黎
祝你搵到個同你一樣咁撚自私既女朋友
希望你條女快撚d比帽你戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞