【反達迷愛大敗日】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXXIII

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Osim其實唔差嘅,睇下宜家最top嘅皇馬都係用洛迪高,巴塞仲用緊老嘢利雲,拜仁好彩買到牙傾,就算利物浦都係用加普咋,宜家根本球壇都缺9號 Osim真係算相對勁,而且仲後生可能達蛇教會進步
肥路
~~~~~~~~
蘇係c.蘇亞雷斯?
蘇普斯禮
當年沙哥同球迷反面我已經憎條油頭狗
琴日索拉斯先生踢內收右閘
路遙知馬力
https://lih.kg/BrhfgoX
一早講飯哥遠射有一手
但nben條能樣反
都係果句 各自幸福咪算
但有班迷愛好中意講下講下就會捧愛反達
唔諗下邊個有份趕走哂班 fanbase
你條j咁廢 我果條佢扭唔郁
賣比愛蛇
打法岩哂佢,又最好價
愛蛇係咪話想要ESR,快手出價啦
賀歲盃將在大年初四(13日)在香港大球場上演,一班參賽退役球星都已抵港,當中包括曾奪世界盃冠軍的「羅馬王子」托迪、西班牙一代鐵衛佩奧爾、世界盃金靴韋拿等,他們在大年初三「赤口」日到將軍澳參加足球教室,未料卻遭投訴。

一班球星早上出席記招後,旋即趕往將軍澳的香港足球總會足球訓練中心,參與足球教室,托迪、史奈達、佩奧爾、韋拿、施維斯達等都有出席,他們與小朋友一起踢波,佩奧爾對着小球員即展現燦爛笑容,韋拿更負責守龍門,氣氛相當歡樂,連同樣在足球訓練中心另一場地的理文球員,都聞聲前來「集郵」。

原文網址: 賀歲盃|佩雷爾托迪領球星教小朋友踢波 疑聲浪大遭投訴警察到場 | 香港01 https://www.hk01.com/article/990280?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
真 廢雲無論幾廢都唔會發生呢D事
冇能力就係冇能力
換件Luiz 都好
尋晚有睇
你睇佢換迪拿萬斯出黎之後失波個樣
一輸就好似唔想理咁
愛蛇推沙哥去受靶
達蛇一力承擔
He was wrong, he was wrong," Emery said in his press conference. "But I think now [we] stay calm and also speak with him, speak inside around that. His reaction was wrong. We are here because we have supporters.
條友賽後都係講呢D野
如果達狗一定會話你地要怪就怪我 個隊長係我比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞