【反達迷愛大敗日】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXXIII

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
迷愛d柒頭見達沉2 3場就凸個頭出黎
咁鐘意幫條濕鳩平反同j佢帶中遊冇投入好撚勁咪死去睇維拉囉

比多1000次我揀都唔會要條濕鳩教我地
smoke草
雖然有吹大成份
但佢控波勁過韋拉幾倍
痴腳冇得練 天份黎
下季
馬。新正前。沙
蘇。奧

木。皮。影。白

sub
耶。軒。夏。腸。佐。奇。富。真。新龍
Osim。
osim水到onj
究竟光頭佬高普era 幾時end?
我佢老母咩 醫院就岩佢踢
比佢做核心 爭緊冠死去坐只會係同派一鳩樣
有價快手躝啦 冇都最好躝
差唔多啦 高普都唔玩啦
隻隻前鋒都水啦…
你數隻唔水聽下
唔好因為迷愛閪而憎埋愛蛇(繼我我我之後又一
https://x.com/xgphilosophy/status/1756747575992988080?s=46&t=ky6DlCf3ZVtcMKLI5KlbLA
xG淨係埋門先會計到
有好多球打穿晒都係球員質素問題而起唔到腳
white尋晚入多左中間分波
效果好過奇異果入中好多
自然好多 佢又好老定
奇哥又可以簡單啲 正常發揮
達狗
Sor 唔關迷愛事
我真係憎佢
Shelby Jess Chan 我成日覺得球迷總係覺得自己了解隊波多過領隊
見其他隊出小朋友就話做乜唔出小朋友
人地係傷到無得揀咪推小朋友出黎踢
我地而家出n旺係因為esr傷 一樣道理
Nelson就得咁多料 之前夠話比唔夠機會佢 後備落黎死自己去都唔係一次半次
其實做領隊好難滿足哂球迷想要 係咁鍾意小朋友就自己生隊拎走踢波 唔係成日嘈點解唔出小朋友
而家爭冠 本身班後備都未夠出場時間仲要話比機會小朋友?
唔係話完全唔出 係大局已定 副選夠時間操起咪比機會小朋友 小朋友係慢慢練 唔係下下早早掟出黎就叫吸到經驗
柏天奴今季外借出去都比人屌唔比機會佢 大家有時唔好一味亂批評 用下腦諗下自己隊波係爭冠定護級
穩定性好重要 一分不能失情況下梗係操起正選>副選>小朋友
阿仙奴青訓有幾多真係有料大家知 近年踢到頂級聯賽正選既真係唔多 iwobi呢啲勁唔勁?小兒麻痺咁 而家踢緊富咸 艾卡邦帶住阿積士曾經要護級 美倫賴爾斯 帶里昂走向護級
好多青訓實際上真係未夠料 夾硬迫領隊出青訓係咪好事?我就講道理以波論波
我地拎住隻fm梗係可以幻想青訓達到potential 去到要去既level 不過培養球員唔係一步就登天 個個領隊有唔同做法
呢到興話達sir 唔用青訓
上季我地成隊青春風暴無人提 係咪真係要全隊 16 17歲先滿足?今次落到場n旺表現好過nelson 之後自然會慢慢多機會 甚至外借踢一隊吸經驗
有啲野無得急 亦急唔黎 做球迷就信領隊就夠 唔好一味多多事實 而我地而家仲係爭冠球隊 強調穩定性既重要 操返起隊波重要過夾硬為操個靚仔出佢
就係無 所以等達蛇決定
愛蛇對我地仁至義盡
教中游佢嗰套幾適合嘅
唔夾阿仙奴遮
依家教第二隊
啲缺點對阿迷嚟講變埋觀賞性
宜家當打嘅九號得牙傾同夏蘭特唔水

其他都唔sure打唔打得起
哥迪奧拿唔知,高普era6月end
呢位ching用傻哥做fb icon,好能識波
事實水都要比啦
我理得osim 得5成勁 都要比錢啦
耶都proven左自己打正選唔會拎到冠
以後場場456達蛇就可以試陣 用青訓
一舉二得
識波手足
上場仲見到人反傻
佢如果打強隊都可以控到咁就真係唔洗出真高
但白哥控波本身都唔係勁
有可能只係對面太屎
但始終尋日對面收曬油
安全d都係浸多陣先再正式升上一隊輪換好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞