【反達迷愛大敗日】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXXIII

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
https://x.com/xGPhilosophy/status/1754172075382657220?s=20

我地贏6 球係咪算少 曼 0.83 xg 都入三粒
我冇講錯野點解要笠水
我翻譯咗西班牙文俾佢
已經冇人關心派狗
因為坦蛇吹到無迪莊就踢唔到佢想要既足球
條友根本坐緊牢
覺唔覺阿仙奴已經冇弱點
近期坐監好表現先俾練波
點自大法?我睇開何蛇
我哋弱點得返一個。
我最主要就係想指一阿仙奴輸波的最大原因,當然球員有一定的責任,但我認為最大的問題是反達的那幫人,我上社交網站上看到,他們日日都在評擊阿仙奴,是阿仙奴輸波的關鍵!如果不喜歡達蛇的話,就請支持其他球隊,為什麼日日都想希望阿仙奴輸波?阿仙奴這兩季的成績大幅下滑,都是因為那班反達的7頭日日在咀咒阿仙奴輸波,而最不幸的是,竟然連個天都幫埋佢地,搞到阿仙奴打到咁差。
唉!我明白有批評才有進步,但現在的阿仙奴,真的很需要各隊球迷的支持,才能重震雄風!請停止對阿仙奴的批評或咀咒,並關閉其有關的專頁和網站!阿仙奴成績下滑最要主原因是反達人士不斷的干擾,如果他們的不停止反達行動的話,那就消滅他們吧!只有這樣做才可以令阿仙奴做番一隊英超BIG 4!
真心唔明獌點樣場場咁撚柒都有得贏
早知真係summer 40m比沙特啦
咁樣傷多一年唔知淨番咩價
電死人
兩件阿積士出黎姓迪嘅都似傳銷陷阱多
de ligt 直頭比爽哥霸埋個位
琴晚呢種淫亂走位
好岩我我我踢

可惜又傷
好撚physical
以前個隊都多高佬
有我我我就未必有旺仔出嚟
重點係白哥勁撚陰濕
費Sir睇死熱刺永遠無緣英超
https://lih.kg/3625853

費蛇就當熱刺狗咁睇
連登班獌就柒撚到要同熱狗仔互含
D長傳係靚嘅 琴晚佢地上半場唔駛俾人反cup 真係fucking lucky 咋
唔知係積及藍斯定第二個,係咁浪費機會
白哥攪屎棍
傻哥單擋
兩隻中堅攻門

遲下會唔會針住白哥出新例
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞