[一月新番]BUCCHIGIRI?!(格鬥漫畫?)

29 回覆
2 Like 1 Dislike
又係好慢熱,可以等埋第二集先睇.
https://www.youtube.com/watch?v=3lz1HWsNF-I

本作以不良少年與《一千零一夜》為核心,主人公燈荒仁與親友淺觀音真寶,被捲入強者之間的戰鬥,突然間,某個巨大魔人的身影出現在他們面前……

《BUCCHIGIRI?!》製作成員名單
導演:内海紘子
劇本統籌、編劇:岸本卓
角色設計、總作畫監督:加々美高浩
副角色設計、總作畫監督:齊田博之/伊藤公規
美術監督 :鈴木くるみ
色彩設計: 垣田由紀子
攝影監督:加藤慎之助
編輯: 長坂智樹
音樂: 大島ミチル
音響監督: 菊田浩巳
音響製作:dugout
動畫製作人:小川崇博
動畫製作:MAPPA
有漢化?
第1集幾好睇
事前都有啲人討論但估唔到冇代理買呢套嘢
第一集幾好睇,但由trailer到佢第一集都估唔到個故事想講咩

(雖然條女似多戲份,但內海負責咁多嘢會唔會又變做BL)
啲畫風同啲顏色幾好
睇咗第一集唔知噏乜鳩係咪正常?
但又覺得幾好睇
真步路好正............

希望之後可以唔再兄控...同男主一齊,之後處男畢業
D真實系打鬥幾有質感
你一拳我一腳!!
好gay, 但又幾過癮
難得原創但冇乜人講
第2集個段打鬥做得幾好睇!!

童貞畢業
頂唔條女主勁八婆,男主又勁狗公
男二有啲慘
lovelove拳

真步路

男主沉船好正常

p.s. 開頭以為真步路會鐘意男2

原來連續2集出心心........
睇到第6集終於爽啲
之前5集都係谷住谷住咁
第6集真步路好型....
差少少對男主心動........

呢套野明明落重本整仲要Mappa公司 無人睇無人傾好可憐
其實幾悶下.打又唔係好爽
笑又唔係好笑

定位唔得.
我剩係想睇真步路同男主感情線

想男主快啲打動到真步路,之後破處子之身

隻大隻佬可以功成身退
隻大隻佬成日咸濕人地屎忽又成日想合體咁 全套野最基果個係佢
依套野有啲位係幾好笑,但啲角色全部唔討好
男主死狗公,眼中得條女下下都條女前條女後,明明人完全無興趣又冷落個friend, 唔想同人close都唔洗閪成咁呀
男二又奇奇怪怪成日煩住男主,兩個都on99
其實要搵勁人果2隻鬼1開始搵2邊陣形大佬上身就搞掂啦
MAPPA點解要接套咁奇怪野黎做
唔係想學秋葉原冥途戰爭咁原創呀嘛
事實上睇左3集已經想作嘔
浪費資源整套爛鬼野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞