17歲姚焯菲Chantel升呢老闆創自家服裝品牌今日面世 連身裙仔賣逾4千元被網民批靠父幹

160 回覆
15 Like 444 Dislike
「聲夢小花」之一的After Class成員姚焯菲(Chantel)年初到紐西蘭留學,但她講明不會放棄做歌手,每逢學校放假都會飛回港工作兼出歌,事業心極重。年僅17歲的姚焯菲近日更一圓時裝夢,宣布自家服裝品牌「Chantel x Ade」今日(19日)正式面世!

姚焯菲昨晚(18日)與合夥好友盛裝出席開幕活動。

暫時最貴的白色閃令令Tube dress「Chantel Dress」售4,596元。

單是一件連帽衛衣已售800元。

姚焯菲昨晚(18日)與合夥好友盛裝出席開幕活動,現場展出一系列的服飾,可見以「BLACKPINK」為主題,充滿少女味道。席間兩人一起切蛋糕,姚焯菲更化身DJ炒熱氣氛,其中《聲夢傳奇》導師JW(王灝兒)亦親身到場支持,但就未見3位隊友炎明熹(Gigi)、鍾柔美(Yumi)和詹天文(Windy)現身或出Po打氣。

首次創業做老闆的姚焯菲凡事親力親為,還與友人充當「生招牌」影宣傳照,日前她率先釋出部分拍攝花絮,當中不乏露腰裝及晒肩小背心,有粉絲即強烈要求出男裝,惟有網民則指她靠父幹:「老竇有錢可任性,喜歡玩咩開咩都得」、「力不到不為財,執笠收場」。
成功真係靠父幹
淘寶野呀
對手好粗下
有父幹就是任性
一個富爸爸的故事
淘寶野夠膽賣幾千
處女
大媽市場
算把啦
馬蹄露化
咁貴/.........D學生妹邊到有錢買
諗起「24歲後生可畏」
淘氣的女孩
屌你grad din 呀
好naughty
其實冇問題 ,人地市場唔係你地呢d窮撚 ,m記加大都要考慮

唔通chanel 又值呢個價?
係咪學193劃仔火柴人當自家品牌要FANS課金?
白色條裙着到水桶腰
Naughty girl
同Chanel 比
其實呢個𡃁妹

係同期個乍after class同collar之中

最應該收皮嘅一個

淨係佢老豆老母幫佢諗啲「小公主」形象已經夠噁心

Naughty girl 單嘢穿咗仲賴死唔走

快啲搵個有錢佬埋佢單就唔好再係到獻世
最樣衰嗰個
曾經唔係㗎係劣化得太快太勁
究竟發生了什麼事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞