【一晚榜首】阿仙奴17-18球迷吹水區 CXCVIII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
b施華得10分鐘踢

中場有沙卡藍斯埃及韋豬亞鳩鳩連仲未計文員蘇
清一兩個再補啦
唔清就一定唔會入

真係唔可以清一件入一件? 不過如果要清都唔知清邊個好

99lin最廢,但又hg嚟

免死金牌黎
情況同韋豬亞一樣
所以眼睇機會最高係清埃及

99lin 唯一純防中

w10可以踢攻中

鳩鳩連仲可以客串左翼衛
阿狗傷兵潮都叫做有人用
掃波無難度

插花

掃波掃到爆旋陀螺

你地識乜
我睇好鳩鳩連走左之後你地又會懷念佢啲熱血飛剷

鳩鳩連

https://youtu.be/4MSoe_k8F6Q
到時又會比人懷念
打得返起又真係勁到尾機

防中易傷=玩完

清一兩個再補啦
唔清就一定唔會入

免死金牌黎
情況同韋豬亞一樣

99lin 唯一純防中

w10可以踢攻中

鳩鳩連仲可以客串左翼衛
阿狗傷兵潮都叫做有人用
掃波無難度

插花

掃波掃到爆旋陀螺

你地識乜

鳩鳩連

到時又會比人懷念
打得返起又真係勁到尾機

防中易傷=玩完

乖啦 借走elneny 買nzonzi/seri
辛尼入黎垃圾到...

清一兩個再補啦
唔清就一定唔會入

免死金牌黎
情況同韋豬亞一樣

99lin 唯一純防中

w10可以踢攻中

鳩鳩連仲可以客串左翼衛
阿狗傷兵潮都叫做有人用
掃波無難度

插花

掃波掃到爆旋陀螺

你地識乜

鳩鳩連

到時又會比人懷念
打得返起又真係勁到尾機

防中易傷=玩完

乖啦 借走elneny 買nzonzi/seri

高基連淨係防守真係好好J
山狗躝撚左未
山狗躝撚左未

帶埋贊仔走oj?
今年d升班馬好似都唔易搞

白禮似上季米堡

白禮似上季米堡

當年jj一個ko一隊白禮啦
其實依家夢遺當中堅用既話,左閘位咪得返哥斯拉一個,姐係gibbs跟本唔會急住放

白禮似上季米堡

No look pass + volley

白禮似上季米堡

No look pass + volley

助攻俾Ozil

Hector Bellerin
3 分鐘 ·

Album coming soon...

咩話 仲未買利馬?
疤竟然40M買保連奴
加多少少錢可以買seri啦
平時將d球員stat compare個網係咩
平時將d球員stat compare個網係咩

squwaka
N BEN 又入世界波
N BEN 又入世界波

Arsenal have given up on signing Thomas Lemar, accepting that Monaco are unlikely to sell him until next summer. [@draper_rob] #afc

Arsenal are unlikely to make another signing this summer. All energy will instead be focused on reducing the club's wage bill. [@draper_rob]

Arsenal have given up on signing Thomas Lemar, accepting that Monaco are unlikely to sell him until next summer. [@draper_rob] #afc

Arsenal are unlikely to make another signing this summer. All energy will instead be focused on reducing the club's wage bill. [@draper_rob]

Olivier #Giroud: "To be honest, there was something in my soul and in my heart which told me to stay at #Arsenal."

Olivier #Giroud: "To be honest, there was something in my soul and in my heart which told me to stay at #Arsenal."

“To be honest, there was something in my soul and in my heart which told me to stay,” he said.

“To be honest, I have been hesitating because I am the most happy man when I play and I am on the pitch. I keep the faith and I still believe I can have an important part to play this season in the club.

“I feel good in my head and also physically. So I am 100 per cent focused on the club project.

“I have been through five amazing years here, so I felt like the story had to continue.

“There are nice days to come for me in an Arsenal shirt.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞