港《FIFA》選手Sony車禍得福 網紅打入世界盃總決賽盼一勝圓夢

42 回覆
38 Like 3 Dislike
我淨係想知點樣拎到第一腳d 動作可以唔好咁生硬咁轉身就夠

同埋點解面對面 細力傳門前 都要同我比遠處
Skip 左中間入攝

唔爭在問埋點防我攻人地就攻城咁 人對攻我 我就空城咁

講講下 又想知 l2禁到實一實 人地都可以爆速撞走我 彈彈波又攝石咁去番佢度

有次係中場 有個中場不受控咁mark 人 我就知呢球輸 因為有劇本 on9

當年我10屠到班frd 仆街 而家比佢地輪住屠

Cls

拍段打機片睇下衰咩La
其實玩fut 既人係咪勁好多
之前玩fut 玩到d2 就停手
因為0 課金,加上成日遇到差唔多full team toty
唔知係輸球員定技術
玩到冇心機玩
轉玩season 就兩次d1 冠軍
一次拿玻里 一次曼城
可能呢世都冇可能同呢d勁人玩鋪
Fut 一年一洗牌
Season 對手都係皇巴曼
悶到仆街
利申:D2-3 頂峰
z
竟然因為列高巴

上次唔記得回
係咪食飯啊
Fut 一年一洗牌
Season 對手都係皇巴曼
悶到仆街
利申:D2-3 頂峰

認同,開個Career mode單機就有趣
竟然因為列高巴

上次唔記得回
係咪食飯啊

基基
佢琴晚先開完台講英超 今日應該都會

紅左仲做犯法野?

?
有冇人記得佢喺連登開po,類似話覺得自己叫老豆加錢轉plan食埋部ps4好合理,之後勁多人屌佢,佢話原來咁樣叫斤斤計較自私仲有佢好似好中意hani定子瑜呢啲kpop g
somy哥
冇人記得?
sonyjtv fb:
香港人就係蠢容易俾人煽動,跟風
嗰條黃台唔知乜鳩,你地係現在有幾多人識佢?用下腦先做野,唔係俾條卡拉蘇煽動
佢話對比係外國,掉磚唔算係乜
咁對比係外國,向天開槍又算係乜
太自私太無恥
對警察慈母不滿一件事
尋日你地唔係暴民係乜?

幾時再開台打fifa
冇人記得?
sonyjtv fb:
嗰條黃台唔知乜鳩,你地係現在有幾多人識佢?用下腦先做野,唔係俾條卡拉蘇煽動
太自私太無恥
對警察慈母不滿一件事
尋日你地唔係暴民係乜?

幾時再開台打fifa

好彩佢del得快 佢話自己比人誤導
冇人記得?
sonyjtv fb:
太自私太無恥
對警察慈母不滿一件事
尋日你地唔係暴民係乜?

幾時再開台打fifa

的確係成班暴民wo
好中立有咩問題😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞