THE IDOLM@STER綜合討論區[110]第6代シンデレラガール降臨(預定)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
between肥達今年有落演出名單但係睇 setlist唱d歌同上年 special guest冇分別既

因為佢冇新solo

其實有個位失望既係冇唱heart voice
不過今次5th 大部份都用sls做主軸 新時代既幕開
動畫unit相信慢慢會淡化吧

冇新solo都預左,但係 cute unit其他歌又冇,medley又冇...
between肥達今年有落演出名單但係睇 setlist唱d歌同上年 special guest冇分別既

因為佢冇新solo

其實成日覺得佢地太多角色好難分配出場機會

本家既有d有時又去左生仔

本家要生都生完了 不過本家都慣左唔齊人 齊人先係驚喜

CG 出場既話 冇聲既響本家仲有新卡出 有聲既就響sls組unit 都唔算少既

因為佢冇新solo

冇新solo都預左,但係 cute unit其他歌又冇,medley又冇...

多野做練唔切吧 d人係咁講

因為佢冇新solo

好似m@gic都冇
返到屋企了

個標題
[111]標題建議
沒有楓楓的SSA

攰到唔想起身返工

機場返緊屋企
沖個涼即出勤
我唔想返工呀
我要去SSA排隊(錯亂)
Super love
Chu chu chu
D2好似猛過D1
個個都中左live毒 下次6要飛了
D2好似猛過D1

因為有莉嘉
個個都中左live毒 下次6要飛了

首先要解決抽飛個問題

呢個問題好難搞
D2好似猛過D1

因為有莉嘉

D1陣容對我黎講吸引過D2
D2好似猛過D1

因為有莉嘉

D1陣容對我黎講吸引過D2

Tulip齊腳我好興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞