THE IDOLM@STER綜合討論區[110]第6代シンデレラガール降臨(預定)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我唔係人
不如咁,聽日大天二可以唔使踢哂d人住,不過話再係果邊出聲就踢 當留念又好,方便pm人又好

Tg回左
壞左router 幾日冇網上得手機玩
今日見完真3巨頭好開心
想睇4th BD

今日見完真3巨頭好開心

請講清楚

https://twitter.com/coloruri/status/896771827673948161好女仔

右邊?

兩個都係好女仔
今日見完真3巨頭好開心

請講清楚

我用圖來説明

今日見完真3巨頭好開心

請講清楚

我用圖來説明

留意到72會員成日都hey0未央
今日見完真3巨頭好開心

請講清楚

我用圖來説明

留意到72會員成日都hey0未央

Rin
台灣兇宅post係咪另一個摸巴?
Day 1 收卡片
有cgssID果D add 完之後法國都係Chieri P

大天使勢力強大
SSA 大家又要兼顧返啲副業,快啲出劇場2期支撐P們
SSA 大家又要兼顧返啲副業,快啲出劇場2期支撐P們

可以去買套vr打住call等
btw今日medley完左好似唔知邊個mc話pinya係女?
雖然中之人真係
djpinya出場果下叫聲hego
btw今日medley完左好似唔知邊個mc話pinya係女?
雖然中之人真係
djpinya出場果下叫聲hego

果下係預先錄好定即場叫
between肥達今年有落演出名單但係睇 setlist唱d歌同上年 special guest冇分別既
between肥達今年有落演出名單但係睇 setlist唱d歌同上年 special guest冇分別既

因為佢冇新solo

其實有個位失望既係冇唱heart voice
不過今次5th 大部份都用sls做主軸 新時代既幕開
動畫unit相信慢慢會淡化吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞