THE IDOLM@STER綜合討論區[110]第6代シンデレラガール降臨(預定)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今日扭腰有特寫真係睇到我
好似係love destiny?

Ld同midnight都好多類似既shot

我記得有兩個shot好明顯
好多巨巨
唔知出BD會唔會有返LV個d無啦啦影腳影下半身鏡頭

STAFF收埋自己用

自己食啦 仲比你地睇咩

Day 1 ミンミンミン嗰陣好似有段影三宅大髀
今日扭腰有特寫真係睇到我
好似係love destiny?

Ld同midnight都好多類似既shot

我記得有兩個shot好明顯

好多巨巨

YOU
有冇人見到津田wink
正到
出事,一知道有聯動連個隻垃圾機械人大戰都玩到好耐
有冇人見到津田wink
正到

佢眼濕濕
返到澳門
多謝大天使N巨腸巴以及一眾巴打哥哥關照
有緣再見
返到澳門
有緣再見

返到澳門
有緣再見

有冇人見到津田wink
正到

津田wink同瑠璃子嗰吓unlimited
返到澳門
有緣再見

雖然我係荃灣單丁友但係tg同你地傾得幾開心
返到澳門
有緣再見

雖然我係荃灣單丁友但係tg同你地傾得幾開心

死, 而家被小劇場cool組個ed洗左腦
返到澳門
有緣再見

off下topic先
restage課十抽,唔中舞菜
有冇人見到津田wink
正到

佢眼濕濕

我都睇到眼濕濕
不過好可惜今次冇唱美穗首solo
事關我因為首solo正中我紅心先走去留意美穗
有冇人見到津田wink
正到

佢眼濕濕

我都睇到眼濕濕
不過好可惜今次冇唱美穗首solo
事關我因為首solo正中我紅心先走去留意美穗

畀MAYU唱左
今日感想
リトルリドル無小梅
Lunatic Show無小梅
明日また会えるよね無有香

第1次睇live,幾寶貴既體驗,但有下次都係諗下先再算

然後off會依到個個高大靚仔,好想搵窿捐
今日感想
リトルリドル無小梅

你有黎?
今日感想
リトルリドル無小梅

你有黎?

今日感想
リトルリドル無小梅

你有黎?

..
....梳
再紅巴哥枱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞