THE IDOLM@STER綜合討論區[110]第6代シンデレラガール降臨(預定)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
suddy好型仔
我愛大家
ng版tp同love letter都好正

今日黃埔埸氣氛都幾好
https://mobile.twitter.com/eerie_eery/status/896741403627147264

新素材

一人一句激嬲suDDy ge 說話

我先, 功課做好未?

屌...

再講小心被suDDy 拎住堆功課追打

與其拎住堆功課追打
不如試下拎住堆功課打call?

花生咩事
華哥係唔係又係live做咗D咩

謝幕爆英文

又係華哥

今晚華哥擊沈左dj pinya

個幕超正

lv係咪都有影到

lv 8成時間都係影緊djぴにゃ一路望住華哥
山本希望最高
乜原來上次張限SR拓海招技係全才
Rin今日完全空氣,得2首歌,仲要有一下比人插咀

春菜就由頭唱到尾

緒方唱cherry merry cherry勁正

奧海城後排有條友亂9咁打歌

對唔住,新手咩都唔識

對唔住
地藏です

春菜就由頭唱到尾

imo亞美菜d1都好似面對緊呢個問題。。。
跟唔到冇所謂
唔係做厄介就得

春菜就由頭唱到尾

今日千枝都未出聲
仲以為會有千枝桃華版hi fi days

春菜就由頭唱到尾

今日千枝都未出聲

聽到snow wing 同 treasure 都滿足...

春菜就由頭唱到尾

今日千枝都未出聲

聽到snow wing 同 treasure 都滿足...

聽到齊人tulip已經好滿足
坐到係N巨同大天使隔離打兩日call我三生有幸

華哥

其實點解佢叫華哥嘅

其實點解佢叫華哥嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞