個9萬上50萬既post有冇2?

164 回覆
12 Like 2 Dislike
想問樓主翻緊咩工 可以得閒炒?
樓主,好勁!你第一日出post跟你買,我宜加仲27535坐緊,你估下星期一升唔升到?

止蝕呀清 唔止蝕幾多都唔夠你輸

不過如果坐 下個星期都會返到家鄉

我一張細期,坐得過?
好勁

睇黎下個月去到50

呢家穩陣玩算 有一日跌左500點重傷

每日執佢50點算了

9月份預去到30-35萬啦

辭工全職炒未

好酸

酸乜撚野 佢半個月多d賺十皮 正常仲點會返工 我自己都係炒期同返下PT消磨時間 但我本細賺唔多
樓主,好勁!你第一日出post跟你買,我宜加仲27535坐緊,你估下星期一升唔升到?

我睇星期一跌左先

我睇星期一跌左先

我睇星期一會過27200 歡迎bin c

利申:冇入

Thxx
留名學期指
彭巴好波 起碼拎左實質證據出來 但期巴我味攻擊彭巴 酸到

彭巴好波 起碼拎左實質證據出來 但期巴一味攻擊彭巴 酸到

話左冇酸 同埋我幾時有攻擊佢 我等緊佢開POST
樓主無入錢 ?一野由10萬爆到上廿萬

話左冇酸 同埋我幾時有攻擊佢 我等緊佢開POST

呢個post當2啦

我睇到就貼上黎 睇唔到就算啦

咁希望依個post爆之前你上到50萬 下個post你開返就50上100 加油
好勁

睇黎下個月去到50

呢家穩陣玩算 有一日跌左500點重傷

每日執佢50點算了

9月份預去到30-35萬啦

辭工全職炒未

炒多排先決定 到左50萬應該會辭

5張大期 一日執10點都有2500蚊

咁仲駛乜做?

ching咁既諗法好危險
聽好多炒格仔炒到仆晒街
俗稱贏粒糖輸間廠
巴打支持你 留名睇上50
留名繼續學野
樓主無入錢 ?一野由10萬爆到上廿萬

有入 我入左50萬

輸剩廿萬

屌唔好撚尻我啦我由你day1支持到你依家
樓主加油 一直追開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞