加沙居民係咪恐怖份子?

20 回覆
46 Like 15 Dislike
係 細路都一樣會放炸彈 根本全民皆兵
唔係 平民只係平民 哈馬斯先係恐怖份子
我當佢唔係先
但你可以點樣區分佢地?拎起枝RPG就哈馬斯,放低就平民,根本連佢老母都分唔到佢個仔係咪哈馬斯
加沙潛藏左幾多,根本冇人知
係休班恐佈份子

加沙嘅恐怖主義程度遠遠落後過港共恐怖組織,
香港早係半個世紀前,六七恐怖活動港共已經搵埋啲左校十二三歲小學生係香港周街放炸彈。
咁嬰兒一定唔係喇掛
咪又係照炸死佢哋
有咩炸彈可以scan 到有BB之後自動分解?
本身哈馬斯開人波,都預左以色列一定還拖打爆佢架啦,都明知會俾人打都仲要偷襲人就求仁得仁,呢個結果係佢自求,冇得怨
咁香港平民(留港撚)算唔算香港警察 ?
武裝分子喺民居射火箭
以色列還擊炸咗棟樓
棟樓裏面有嬰兒

你教下以色列可以點做
想問吓二戰空襲德國嗰時死左果啲BB係唔係納粹分子?
19年一樣

哈馬斯:屌,D平民全部難民黎,唔洗理佢地啦,有事搵UN。
防空洞留俾自己用黎射鳩以色列就夠 
https://youtu.be/Yg4VqiW0dyo?feature=shared
你睇過投名狀未?
點解要殺太平軍
中東慣咗扮平民
或者用女人同小童施襲
如果一個小童攞住ak47
咁佢係恐怖分子定平民

要怪怪啲武裝組織自己做壞規矩
你打AOE會唔會剩係打兵唔打村民?
哥布林BB

到時美國佬打到黎大屠殺我都只會怪中共
留港撚冇一個係無辜
黑警都係,放工就扮市民
打工仔就返工扮市民,放工交稅養黑警
黑警:點分邊個反政府啊,係現場就係暴動
咁等同係哈馬斯殺個BB

我同你隻揪, 你搵個BB黎擋, 係我定你有問題?
緊係你錯啦on9
以色列收到埃及畀既恐襲情報咪一樣唔理唔防,由鳩平民去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞