你條女破處當晚就係咁比另一個男人咁樣抽插

225 回覆
320 Like 64 Dislike
你要女比個處你,
你比到咩條女?

一生一世對佢專一既愛
所以唔好娶非處

有處爭住嫁你?

咪同D豬扒講"冇錢唔好埋我身啦唔該"一樣
呢條片AV嚟架喎

唔講真係唔知

seed?
見返自己
有乜出奇
留名
我諗相比起無得破處,女朋友同你拍拖仲同其他人搞會更慘
老婆唔係親手破處, 會比人恥笑
見返自己
有乜出奇

咁係處 咪呃我好嗎
( Show Blocked User - 在我轉身之後 )
講真 呢d處女既反應一生人真係得一次 而你條女竟然比一個冇你咁愛佢既男人奪去左 個個男人就日日回味你條女痛苦 怕醜 無知既反應 而你就食緊形狀根據個個男人開發既西

咁如果個個女仔淫底好想要,
咁當下好中意個個男人都會比架啦...
吾好話我係雞🙄

吾你老母

汁得咁正,去做老師啦!
我中意吾呀

中意鍾意

第一次認同你件肥嘢
收皮啦臭雞
善用起底功能
善用起底功能

做乜撚野 咁你起完覺得我係咩人
咁係處 咪呃我好嗎

成班青頭仔討論,由佢地啦

屌你老母
夠薑改我

屌你老味改一次算啦,依家成版都係你d閪圖,阻撚住晒,走啦屌你老母
好彩現任係我破
間唔中仲可以笑佢當初咁驚去到而家咁想要

我都係,仲記得破處果日佢走左去買jolly shandy飲,之後問番佢原來係想壯膽,平時佢一滴酒精都唔掂
依家開發左,仲淫過我
條女

屌你老母
夠薑改我

薑 ❎ 彊

爾夠薑就出莅同我隻抽=爾夠彊就出莅同我隻抽
夠薑咩爾=夠彊咩爾
我地問人夠唔夠薑
薑既本字係彊
彊有兩個音
《正韻》渠良切,音强
《類篇》居良切,音薑
彊除左解夠唔夠薑個薑之外
重係強勁個強既正字
點解我話係正字呢
等我解爾聽
我地成日話強人

強人是爾
查實嚮古時
寫”彊人是爾”先諳
而個”強”字
係解格硬(格,格鬥個格,擊也。硬,硬蒞。格硬,同爾打過都要硬要得到)
如強姦個強(有通姦有強姦,通姦就爾情我願,強姦就格硬姦)
強人所難個強(格硬要人做軼好難為既事)
古人識分”彊”同”強”
近期既人就唔識
總之
彊:勁
強:格硬,勉強(之不過,爾無返今上下彊,又點格硬呢)
《荀子不苟》堅彊而不暴(古人唔係寫”堅強”,而係”堅彊”)
《新書卷六禮》尊卑大小彊弱有位,禮之數也(古人唔係寫”強弱”,而係”彊弱”)
《荀子王制》故修禮者王,為政者彊,取民者安(所以修禮既人就王,正政事既人就彊,得民心就安)

https://m.hkgalden.com/view/37941

老師喎
mlm

屌你老母
夠薑改我

薑 ❎ 彊

爾夠薑就出莅同我隻抽=爾夠彊就出莅同我隻抽
夠薑咩爾=夠彊咩爾
我地問人夠唔夠薑
薑既本字係彊
彊有兩個音
《正韻》渠良切,音强
《類篇》居良切,音薑
彊除左解夠唔夠薑個薑之外
重係強勁個強既正字
點解我話係正字呢
等我解爾聽
我地成日話強人

強人是爾
查實嚮古時
寫”彊人是爾”先諳
而個”強”字
係解格硬(格,格鬥個格,擊也。硬,硬蒞。格硬,同爾打過都要硬要得到)
如強姦個強(有通姦有強姦,通姦就爾情我願,強姦就格硬姦)
強人所難個強(格硬要人做軼好難為既事)
古人識分”彊”同”強”
近期既人就唔識
總之
彊:勁
強:格硬,勉強(之不過,爾無返今上下彊,又點格硬呢)
《荀子不苟》堅彊而不暴(古人唔係寫”堅強”,而係”堅彊”)
《新書卷六禮》尊卑大小彊弱有位,禮之數也(古人唔係寫”強弱”,而係”彊弱”)
《荀子王制》故修禮者王,為政者彊,取民者安(所以修禮既人就王,正政事既人就彊,得民心就安)

https://m.hkgalden.com/view/37941

老師喎

夠薑解夠膽、夠勇敢喎,關強壯咩事?
有說法係「敢」字變音,又或者「慬」字變音,但一定唔係「彊」囉。死傻閪引用膠登當真
我而家引用香港中文大學中文系話夠薑係啱呀!
http://apps.itsc.cuhk.edu.hk/hanyu/Page/Search.aspx?id=18491
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞