你條女破處當晚就係咁比另一個男人咁樣抽插

225 回覆
320 Like 64 Dislike
唔係處又點,味又係照屌
現實就係。。靚女就算係公廁黑飽都有人爭住埋單
洗撚理班處女情結臭毒撚

出現了
好彩兩任女友係我破
架妹黎,佢果套幾好睇
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

呢樣真 我屌左ex 600-700幾次 但佢現任男友都唔知
唔知都係好事
0負皮

負皮負評

老師我係你fans
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

你又知佢現任諗住埋單?大家都係屌個西姐,咁都要覺得威
講真 呢d處女既反應一生人真係得一次 而你條女竟然比一個冇你咁愛佢既男人奪去左 個個男人就日日回味你條女痛苦 怕醜 無知既反應 而你就食緊形狀根據個個男人開發既西

咁如果個個女仔淫底好想要,
咁當下好中意個個男人都會比架啦...
吾好話我係雞🙄

吾你老母

汁得咁正,去做老師啦!
我中意吾呀

哇哇哇
真係越黎越多mk上
仲會屌鳩返你轉頭
返5p啦臭雞
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

知又點又唔係綠帽。男人有得爽我唔信佢會飛左條女
就變日經
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

其實我係想講 女人好撚古惑
講真 呢d處女既反應一生人真係得一次 而你條女竟然比一個冇你咁愛佢既男人奪去左 個個男人就日日回味你條女痛苦 怕醜 無知既反應 而你就食緊形狀根據個個男人開發既西

吾好話我係雞🙄

吾你老母

汁得咁正,去做老師啦!
我中意吾呀

做緊呀
屌你
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

咁你又飛?
架妹黎,佢果套幾好睇

條女真係幾正
叫乜名
架妹黎,佢果套幾好睇

條女真係幾正
叫乜名

肥絲大隻好咸濕
借改錯字黎LM
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

個撚個都似你求西屌咩 你呢啲死毒撚西都冇屌過就話姐
當我知道佢唔係處 其實內心都幾掙扎
依家摸下大脾又嫌三嫌四 我心諗你又願意被人屌先好野
小多士巴打你唔好再折磨我啦
我條女比十幾個男人屌過
每日逼自己唔好諗
點知你係咁開post講
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

我ex比我中出左起碼500次
一齊左幾年
唔知佢有無同現任講
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

我ex比我中出左起碼500次
一齊左幾年
唔知佢有無同現任講

你越自豪只會顯得你人格越賤
我睇到都覺得痛
利申處
條女幾撚多水出

吾好話我係雞🙄

吾你老母

汁得咁正,去做老師啦!
我中意吾呀

典型戇鳩作答方式
吾你老母呀吾
唔係處又點,味又係照屌
洗撚理班處女情結臭毒撚

唔知都係好事

長揸同短炒既分別
咁自己破咪又係要人接手
邊有得咁計架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞