學術研究 點解女人身體係香嘅 但係肥婆個身臭撚過屎?

52 回覆
82 Like 2 Dislike
如題 成日行街經過啲肥婆果陣硬係聞到陣怪味
好撚想嘔
但其他女又好香 想知點解
點解認真學術討論無人理
其實之所以覺得一個人香
係因為佢體內既化學物質同你夾吸引到你

即係我覺得肥婆同我唔夾 所以覺得臭?
因為肥婆冇沖涼囉
咁都問
因為肥婆冇沖涼囉
咁都問

睇過一篇文,話如果你同果個人既基因係可以做到愈多互補,你聞到既體味就對你愈吸引(即係係你角度係香)
相反就會覺得臭
肥婆旭下都懶
咪唔沖涼囉
睇過一篇文,話如果你同果個人既基因係可以做到愈多互補,你聞到既體味就對你愈吸引(即係係你角度係香)
相反就會覺得臭

即係我覺得肥婆臭時肥婆都覺得我好臭?
相反就會覺得臭

可以話係,但又未必
可能你既基因可以令佢既基因結合得好,對佢有利,佢會覺得你香
但係你既角度其實無咩着數,所以你覺得佢臭
相反就會覺得臭

可以話係,但又未必

明白
相反就會覺得臭

可以話係,但又未必

產生氧化脂肪酸含量,比產生費洛蒙含量多好多
我男朋友好認真咁答我

因為肥婆唔運動,尿酸體內積累太多,一出汗尿酸同汗一齊排出體外,啲汗蒸發左淨返尿酸,所以好撚臭

好似係
脂肪多,人熱流汗特別多
偷食太多肉嘅後果
唔止肥婆,肥仔都係
佢地有啲upup地嘅味
視覺影響嗅覺
視覺影響嗅覺

呢個好似太主觀
傻撚左?邊個話唔係肥婆就香?咪又係臭嘅
曲線讚我龔嘉欣香同瘦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞