EAFC24 Ultimate Team討論區 (30) 正皮得icon

1001 回覆
75 Like 7 Dislike
派飯擺前面夾賓州馬或者電話佬啦 打到咁上下後備換夏撚上黎玩突擊鳩跑
呢位巴打好友善
我D1都連打兩場喇,好彩兩場都贏
打打下心諗對面防守咁既 下下都封到 點知係傻鳩coop仔
除咗隻福同左閘,其他都係垃圾sbc級
想問如果對家大力射角位可以點撲 個手制要典操作
有冇巴打一陣一齊炒卡! 準備左2.5m高風險炒卡 炒濃就氣驚
要捉路同移過一格先救到
但移嗰陣人地好似可以轉位
心理戰
我好鍾意5球射同一隻角
等佢起步之後 左菇移個龍門去你想嘅方向 再用右菇撲
好似係咁

加度素先得+1
炒咩!
頭先賣左隊手持2m 跟!
EAFC24 Ultimate Team討論區 (26) UT討厭區
https://lih.kg/BaFvrqX
#462 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

轉442陣式用我呢個玩法
你用夏撚加高路斯雙箭頭 keep曼城孖妹左右翼 中間兩隻cm可以keep KDB之後買皇馬隻祖亞文尼做防守d果隻CM
中堅keep米列圖同馬昆 右閘買洛蘭迪 左閘有錢買Mendy 冇錢就買Blade或者psg隻文迪斯 睇下邊隻chem高d
唔知炒乜 睇有冇200-300k人仔好炒
我都係玩家嚟 對我好少少

而家D3
玩咗兩個星期 冇心機玩 廿萬都係match coin 人都懶買
隻game 一如以往都仲係糞驚
Pickford同好會
多謝巴打我已經轉咗一個差唔多嘅陣

下隻買varane 可以full chem好定追walker好
佢出咩都唔會中架喇
WL 頭5場贏3場,之後5場輸哂
有個 evo 收 150k/2000pts
今晚個server幾好
希望聽日唔好西返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞