EAFC24 Ultimate Team討論區 (30) 正皮得icon

1001 回覆
75 Like 7 Dislike
無untrade咩
依d卡正路中唔少
呢啲卡正路都會拎曬去祭75+/80+啦
多謝支持, 入唔到PO都唔一定係壞事, 聽日唔使打機, 可以留翻多D時間做其他野, 打多幾次飛機都仲得
之前icon sbc中左隻suker
想換左佢500-700k有冇推介
一早交左落upgrade / player pick
屌你老母kick off glitch夠未
閪game迫到大家好大壓力
btw 1:0 WL都比人pause 叫走場 當緊打friendly ?
其實點撚守r1 次次都彈返俾佢
好似每年都有一段時間會有呢個問題
啲bug好似識返生咁
笑到,10g9w開,之後換啲loan icon上陣打10場,古烈治,渣仙奴,0神力比人直行直過,直輸8場,尾兩場點搶點有,一撞就有,11w完
整派路定 o隊好
窮蛇又撚
講真幾佩服ea, 可以做到你覺得自己隊波唔夠勁所以輸呢個假像, 事實係隻古烈治比傻丹壓頂
球球r1 cut back tapin好玩咩
Cut back 唔係問題,但球球都係咁攻先係問題
開100k pack 2隻86
跟住開個75+ 中vvd
要中真係唔關抽咩pack事
明明封撚到又rebound俾人入
有冇人已經進咗Neto
想睇食評
真 75+中geyoro
o一定要夾夏撚
夏撚唔係算好屈
派路數值好高
就算無技, 用R1應該都會超快
類似OWEN, 無白技開R1都快到痴線
用隻派路射罰球開角球都幾好

咁耐以黎抽左幾pack 終於然返次
但d肥少撚到仆街
Btw 喱幾日 大大話話中左 3-4隻modric
想儲肥都唔得
已透支左幾下 幾日後reset 既recovery
呢隻幾勁 諗住過幾日入手 打draft 撚過 企dm位 有後追 同神力

仲有10場 好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞