EAFC24 Ultimate Team討論區 (30) 正皮得icon

1001 回覆
75 Like 7 Dislike
哇 你成堆勁卡做後備
為咗9981斬 無所不用其極 你3後 仲要兩隻中場唔守得 想打死自己咩 兩隻cdm 或者一隻cdm 一隻守得b2b la
真 po有場 俾人1:0領先 佢就喺後場喪猜
最終追和 最後12m贏埋5:4 仲爽過炒人
夏撚硬吹? 好難入波
full chem先 好重要 然後要隻纯防中
Campbell真係好撚廢 明明控左佢封位都眼定定望住 varane果d正路好多
442廢咗武功?

啲人完全唔撚識走位咁

我dr都係升降機上上落落d5 好少連輸
但3次WL 2次2W 1次1W
full chem先 好重要 然後要隻防中

大陸仔
後備勁過正選
痴線3連肥
分隻嚟好
開game用賓周到依家都未中untrade
Prinz我有用過 好伏 垃圾黎 唔洗試
咁撚樣都唔win 屌你老母咩
唔係呀一直用緊幾好用 但感覺每個位對workrate要求都幾高
tom講過442要識call run
都係嗰句
學之前另外一位ching咁講
全場㩒R1嘅
祝你以後行路都好似R1咁
我連邊隻勁d都唔知前面係咪應該brolin + 電話佬 + klose
另外我有mendy 係咪應該買隻rb打返442 /放棄燒味轉4321
除咗klose b.silva modric rodrygo 其他全untrade
其實今集點撲12碼
捉到路都救唔到
可能我岩岩起身打未訓醒無call度就質疑咗EA先

你知呢隻game日日Gameplay都可以唔同架啦
電話 中場換條黑肉腸曹敏莉防守
左閘Mendy最勁 已經正常好多
Wilson就拎走佢啦 吉祥物黎 你後備隻隻都勁過佢
起步嗰下已經無得轉方向射邊 所以可以走定過去 好似係
暫時應該算半個meta(?)
攻就打邊冇腦overlap, 中間r1行路冷箭
守就唔使講 442實勁
衰在d人唔識ai走位
自從套現炒卡賣咗隻基沙文就唔識攻

靠後追buff燒味贏
5-0下一場就成隊超級球星隊
兩球空晒唔入
Nice game fixing
你地wl搵場咁快 我搵左成晚都係支那人撞fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞