[An/I]在地下城尋求怪物祭二回

28 回覆
0 Like 0 Dislike
遊戲官網:http://danmemo.com/

https://www.youtube.com/watch?v=51OklbzfFdA

Ios:https://itunes.apple.com/jp/app/%E3%83%80%E3%83%B3%E3%81%BE%E3%81%A1-%E3%83%A1%E3%83%A2%E3%83%AA%E3%82%A2-%E3%83%95%E3%83%AC%E3%83%BC%E3%82%BC/id1220768220?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
An:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danmemo

Q&A

Q:邊隻起手最好?
A:奶媽(里維莉亞)/劍姬

Q:SUPPORT有咩用?
A:幫手加能力值同被動技

Q:唔夠打恩惠HARD升唔到人點算?
A:升3星打/升SUPPORT

Q:主線去到幾多話?
A:29話

Q:3星同4星有咩分別?
A:4星能力高少少,大絕唔同,BUFF技幅度都有唔同

Q:器有咩用?
A:爆擊&反擊

Q:點解升唔到最底果粒恩惠?
A:要爆熟練同點滿全頁恩惠

Q:7日果張卷係咪可以揀4星?
A:只可以抽4星,揀4星果張要課金

Q:唔夠體打關點算?
A:用哂D道具回AP, 之後爆石,10AP回一次,如果你KEEP住拎S,應該D石一路用一路越來越多

Q: 1*男主角有5絆,升唔升好?
A: 你可以試下,不過遲早一定會飛走,但點都要放佢入隊,後備都得,因為拎S條件係要有佢係隊

Q: 鬥技場同武器係乜?
A: 未岀,待更新

Q: 點樣升星?
A: 滿LV後將D恩惠升哂佢,咁就可以升,最多升到6星

Q: 點樣突破?
A: 6*升滿恩惠,再有絆就得?

Q: 乜野係絆?點先有?
A: 抽到一樣嘅英就會變成絆

Q: 乜野係白聖石?點有?
A: 賣絆,白聖石可以用黎換道具,
包括3*券

等巴打幫手補完
新手留名
lm
抽到浴衣命 有無用

呢個係唔係要用有償石先有4星
點解我用無償都得嘅?
忍唔住 放棄玩
已經棄左 等佢出武器先玩

點解我用無償都得嘅?

無償係有一次
又係團長絆

點解我用無償都得嘅?

佢唔係1次無償 1次有償咩
Buff團長同琉
琉勁到仆街
Buff團長同琉
琉勁到仆街

有無話幾時
Buff團長同琉
琉勁到仆街

有無話幾時

14號
Buff團長同琉
琉勁到仆街

有無話幾時

14號

唉,希望佢順便復刻,法師隊核心
隻game最on9就係升人要逐下逐下撳
任務都係
隻game最on9就係升人要逐下逐下撳
任務都係

得隻0突莉莉,都照升5突千草,起碼S到1-1,1-2真喺無計

咁算唔算好 想知各位巴打情況 指教一下
利申 無課金
push

利申 無課金

利申 無課金

10抽咗幾多次?
浴衣男豬好似2-3突先有明顯輸出
劍姬唔洗講啦
4星坦我都百抽都無 ,後期明顯喺要隻坦嚟頂
未有4星媽媽莉莉前用3星千草好D(記得活動刷到拎到5絆)
(利申,有4星1突媽媽同4星0突莉莉都照5突千草,因為有魔防BUFF)
SUP方面我得一開頭送隻4星都玩到,你有兩隻夠玩嘅
3星有3隻防封防暈防睡你都有兩隻了
如果仲刷到石嘅不妨刷多D抽下媽媽女神UP池
抽多D先啦

利申 無課金

利申 無課金

10抽咗幾多次?
浴衣男豬好似2-3突先有明顯輸出
劍姬唔洗講啦
4星坦我都百抽都無 ,後期明顯喺要隻坦嚟頂
未有4星媽媽莉莉前用3星千草好D(記得活動刷到拎到5絆)
(利申,有4星1突媽媽同4星0突莉莉都照5突千草,因為有魔防BUFF)
SUP方面我得一開頭送隻4星都玩到,你有兩隻夠玩嘅
3星有3隻防封防暈防睡你都有兩隻了
如果仲刷到石嘅不妨刷多D抽下媽媽女神UP池
抽多D先啦

多謝巴打教路
2日後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞