尋舊日街機遊戲 想知邊間機鋪仲有

20 回覆
0 Like 1 Dislike
隻驚叫《雙截龍》Double Dragon,邊一代都唔緊要
想搵街機,有冇ching知道邊間機鋪有?
跪地JJ插沙一問

用月光寶盒玩吧啦
見過啲party room有
但特登去book又好奇怪 同埋始終唔同感覺
依隻咁經典應該咁多代月光寶盒都有,你可以去 Carousell 睇吓有冇人平放二手

到時日打夜打都得
Party room 果啲咪就係用月光寶盒

而家香港啲機舖唔會有
其實係男朋友喜歡(非基)
頭先上咗carousell睇
係咪有部主機,插電連mon就得?Mac機應該唔得
謝ching!如果唔礙椗可以買返嚟玩下
上網都見到人哋係日本機鋪玩
通常駁電視玩
香港啲機舖,變晒賭場了

如果唔要二手(Carousell 都有新貨),可以淘寶
冇電視
我諗 ching意思係要駁hdmi,用返output device內置喇叭出聲 ?
ps5的道理,等我查下啲spec先!
我自己平時去都係去大間少少個啲玩音game
地鋪個啲龍蛇混雜,不敢自己探險
印象中有 audio out… 我嚮人地屋企玩係用電視出聲

如果冇電視,考慮下依種囉

地方淺窄… 多謝師兄
依部野以前 SSP 黃金有擺出嚟,其實唔大部

另外月光寶盒好似有手提機款,不過唔係 joystick 冇咁好手感
搭單問下邊度有得打zdx,或者有冇掌機或者月光寶盒有
Switch有晒啦
幾多集都有
呢隻係近期steam出咗新版喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞