[突發]元朗國阿姐出大絕:揸你春袋!

443 回覆
585 Like 8 Dislike
不嬲如果真係要打個陣話之你係女人
打撚到你企唔返起身咪企唔返起身
你邊位?你女人仔黎喳 你唔係搞到要人開你波既人地會真係開拖做鳩你?你估你牌頭大打柒你會紥咩
個阿姐好撚煩
每晚6點後會推架手推車喺通道中間賣菜
不停大聲唱歌叫賣
經常撩人鬧交
仲會撩人打佢

又嘈又阻住條路
阿婆係咁批過去可以點, 任打?
一起返身又過去批
個男人好明顯都留哂力
我成日都唔明啲女人阿姐點解咁撚夠薑郁啲男人
真係覺得自己點郁手都唔會還拖
無人諗過個男既要還拖你估你真係企到係度咩仲
打到你當下連起身都唔得係基本男人幾下就做到既事情黎
其實佢根本揸唔中,因為佢直線噉揸過去,唔係由個底撈上去。如果揸中,條友已經喺地下典住講sorry
你肯認咪得囉
下次再有人講咩男人唔會打女人所以女人有特權我可以貼返出嚟
貪口爽要緊,連扮弱者攞著數都唔扮喇
揸你春袋!
我從來都唔會講男人唔打女人呢啲濕鳩野
只會講女人做返自己本份認清返自己位置 男人就唔會打你 呢啲說話
至於你囉 係唔需要當你女人咁打添
真 我見到條友仲可以企定定屌人老母 基本都肯定阿姐miss左
個男人咁夠薑
唔驚個癲呀婆出刀
點揀法
一腳佢都訓底啦
如果隔離菜檔有刀,可能斬左
開頭係輕輕格開佢
個呀婆係kick到發泡膠自己跌低
你肯回應個阿婆非禮 性侵 個男人時
點解你笑未?

一開波已經有個女人爭d比個阿婆整到個頭
個男人踢鳩佢發泡膠好合理
個阿婆好無品完全唔理其他人

同埋係阿婆自己主動逼近用手肘批同撞個男人先
期間不斷叫人打佢
計郁手都係阿婆先

全程淨係討論打交
如果性別調轉
係阿伯用手隊鳩女人個閪
即刻非禮 性侵 屌哂鬼
你仲係度笑話咩鍊春袋
呢度已經反映男女個種唔平等
無打到個臭閪仆街,個男人都算垃圾
唔係喎,第一下跌低可能真係kick到發泡膠,但係佢喺1分幾嗰陣時,真係好大力推嗰阿婆落地下
個呀姐係唔啱,要求收回佢檔口以作懲罰
好似哈里
女人咁勁,仲要要求平等
有冇睇留言
個阿姐喺大橋街市日日屌人老母同阻住菜檔做生意
今次遇著個臭脾氣
第一下呀婆自己kick跌之後起身就出盡力還手啦
比人扑咁多下果啲唔通仲beta male捱打咩

佢還手最多話佢唔應該, 但未去到仆街囉
你話一開始就推呀婆就仆街啫
真心
其實Karen你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人讚女仔好瘦好fit係就話物化女性 依家讚女仔大波有籮你又話屈服係父權之下嘅審美
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
咁男人俾女人打可唔可以揸佢個波
睇d 留言話個阿婆好仆街
成日用發泡膠箱霸路 又周圍撩是鬥非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞