[賓福特私家雞] 曼城被拆骨勝利球迷討論區 406

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
私心幾中意albrighton
當milner料咁用
Remember there are TWO release clauses into the contract of Paulo Dybala…

◉ 20m for Italian clubs. 🇮🇹

In case Italian club triggers the clause, AS Roma have option to ‘cancel’ it by activating salary rise from €3.8m to €6m.

◉ €12m for clubs from abroad. 🌍

In this case, Paulo Dybala would have the final say.

岩唔岩用
驚佢有傷患問題多
nowe仲廢
咁撚on9 泰利文斯 蘇恩古依啲寧願拖到免費走都唔賣返出去收返啲錢 真係抵降班
賣左就一定降
雖然而家結果論佢地今季賭輸曬
留人又降班
12m買返嚟幫青訓練波都抵啦
將呢啲賣幾個 留舒米高仲好啦
泰聽講上季已經冇心踢等走 應該今季開季前賣出去攞返10m都好啦 係要咁樣拖到攬炒
舒米高好似自己話要走? 雖然唔知關唔關人工事
好似話比唔起人工逼住賣
仆街英超球證真係好撚黑
泰利文斯上季已經無心踢就可以躝得
有份做隊長但完全唔覺有挺身而出
李城唔俾佢走 真攬炒
但老實講摩佬啲波都幫唔落
其實佢二線料,係偶然有啲遠射睇下

控制節奏差、防守動作、駁腳都唔太掂,身材唔算強壯

免簽去big 7做下輪換ok嘅,用佢做核心就不了
幾時吹啲big name黎簽下
吹big name好過去降班隊執垃圾
得kovacic
冇FA CUP 走去CUT myTV super,好麻煩
又要搵客服
一億面具佬 好似含去蝗咁100%堅料
佢肯定有班落 放心唔會係我哋
希望真係好用
又內部消息?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞