700萬多少少筆直換樓 有初步諗法 想拎多啲意見

174 回覆
5 Like 43 Dislike
荃灣屋苑 比較分析 我邊有你咁得閒 日日等我出現
撚你老母 講唔掂咪串人地職業囉

東南西北爵都自殺/空中飛人 幾時到你
我都勸你快d搬
問下銀行先,或者加少少按保可解決
人地個post就係想搵多d資訊去比較分析
唔明你想表達咩意思

至於邊個講唔掂 是非自有公論

我冇串你職業
一個好老師絕對可以春風化雨 作育英才
我串你個人姐

至於死唔死好閒姐
上網上到又要剪龜頭又想人自殺變空中飛人
多謝你咁關心我生死
同時都希望你關注自己精神健康問題
我咪提供資訊 俾換樓嘅人諗清楚

我係呢post 講ge 每一句都係事實

講事實總會得罪唔同持分者,咁你咪拎證據反駁囉

拎職業來反駁我ge事實,邊個持平心中有數

Ps:我住過,而家每日都會經過
問喜羊羊 佢識背
附近有咩兇案
佢都可以如數家珍咁話你知
佢成世人最叻最自豪係記呢d野
我諗呢個post好多人都表達咗自己既睇法同自己既認知 唔係你不斷重複自己先係事實可以掩飾到

無人用職業反駁你既事實
我係話你個人言論反映既價值觀同理解能力
不能勝任作育英才

你講既屋苑缺點顯然同呢樣無關
我已經不斷強調我係撚化你個人 唔關邊個屋苑事

至於邊個user不斷係唔同新聞post
毫無根據咁指認案中人係爵住户 甚至偽冒住客去扮自己曾係屋苑撞見案中人
大家心知肚明

多謝你不斷用你既歪理去娛樂大家
我亦都唔想再撚化你
我講事實咁都掩飾?

講講下又講埋人地職業 重話不能勝任 勝任與否你憑咩判斷 住唔起

如果我講錯左 唔好講咁多 你就拎證據出來啦
直接d
閣下於4月27日暗指 某名休班消防員(日本風化案)
為爵住户 甚至指自己經常見到該消防員於屋苑出入

想請問有咩事實根據? 如果冇是否可視為誹謗

你不如拎証據話我知佢唔係住個到啦
你唔係咁樣以為自己走得甩
有意圖作出虛假陳述而致使他人名聲受損
康城6座

他人即係邊個
B單位,30樓以上
4小龍得唔得呢
灣景花園
深井最易居 出葵青302都好快
https://paper.hket.com/article/3535049?r=cpstna

八座都已經差唔多要八嚿水
青衣曉峰園或海欣花園
果個咪你囉

煩撚到嘔
好地地一個正常討論post咁就俾隻死臭羊玩爛左,黑人憎程度同林鄭一樣
有理據咪拎出黎講囉 雀友駁唔到連林鄭都拎出來講
事實煩咩野呢 ? 除非段片係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞