韓林兒係英國用CSL Plan會唔會貴過香港果個

328 回覆
206 Like 13 Dislike
點解我公司個經理去到英國要去貨倉執倉
另一個主任級就去到做工廠既?
Cctoy出名冷氣軍師 衝就叫人衝 移都係得把口 最後都係好似淋兒咁死死地氣咁揀翻香港
平時成日講錢的cctoy:
做人唔好只係睇錢, 自由空氣係無價
1.韓林兒聲稱自己說服佢媽咪賣咗自住樓用四倍槓桿買基金賺息收入同交租,仲醒到鳩篤隻基金增加說服力,點知摸頂輸到爆廠。(仲要咩叫補倉都唔識)
2.自稱移咗民嘅韓林兒開post 恥笑港股守唔到,證明港樓都守唔到(btw唔知有咩邏輯關係)。點知興奮得滯自爆用緊CSL,而且喺香港時間,再次證明韓林兒信口開河,經常老作 。
(P.S. 2023年中仲用緊iphone 8或以下,韓總忍耐力非常強大/真係冇錢換機)
近期仲有咩笑料?
要有圖先得
原來韓總之前都試過自爆用CSL
柒一次都算啦, 又柒多次, 睇嚟韓總never learn

樓市會繼續反映股市走勢 切勿心存僥倖
https://lih.kg/buoyjiV
又迫害
笑到癲左
原來
有整合恥笑post

韓林兒又夠鐘起身補倉啦!!!!!!
https://lih.kg/iFMhsT
#4 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

賣樓就好似開咗另一個post 唔係好記得叫咩名
結果係3

幻想自己去左英國
又買埋百年英國老宅
真係思覺失調呀,請盡早求醫
傻仔
1. 回港探親
2. 扮睇唔到
3. 你岩你岩/EMOJI/其他玩膠式回覆
4. 發爛渣話五毛AA狗樓痴迫害
5. 開POST叫ADMIN BAN蓋CHING

又係3號跑出

韓腫好慳數據wor
朝早既cap圖又用wifi夜晚又係用wifi
但都respect你堅持用CSL
失禮失禮
美德黎,圖書館借書加幾豪子又唔捨得
手機數據又唔捨得買多d data 寧願用wifi都堅持用csl
手機又唔捨得換仲用緊iphone8以下model
連5g plan都唔洗用慳返
林兒人窮志不窮
蓋團隊又迫害好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞