仲有冇人有Mini Z?

100 回覆
6 Like 0 Dislike
ASF 車反應好似係好啲
新果啲未玩過
我玩fd嗰架係好啲
我嫁awd都係幾百蚊買,但好似有分別,awd果隻慢過mr03
係有分別
而家買到嘅MR03 都係無刷摩打
如果AWD應該係sport版,跟普通摩打。
好似係ma010同ma015嘅分別,舊時awd冇懸吊
而家有部MA 030 evo 摩打置中放,行無刷
架車都好好玩
030就真係唔識不過我嫁03ve果時換左隻atm摩打都快,後尾淘寶買左隻直升機嗰啲仲勁,但係依家支珠差壞咗
換支珠差好快姐
好似都幾貴一支
架車係唔係玩得多都要定時拆晒出黎清潔下?
尋日手痕睇緊車仔今日就見到個post
想玩drift係咪買架原裝MA-020就玩到?定係要改埋camber, rear diff, front diff, gyro?逐樣改又得唔得
可以
有啲師兄會改埋DWS,不過係無底深淵
基本上玩完一排電就要清
特別玩競速車,你會見到架車下面黑晒
大約2xx
清潔有無咩心得?
架車玩左成年 賽道好黑好多塵,係唔係要成架車拆晒佢一件件清潔? 有無話用咩工具清?
用風機吹,同埋用掃掃下就ok 👌🏻
咁平咩,我果支係03ve果支喎
咪即係evo 嗰條
我記得頂盡200尾300頭
唔會跑京商杯嘅,買副廠嘅都得喇
舊時買awd好似都要300幾,仲要買兩支
Awd 珠差買頭尾
好很貴
舊時x power都有買

入坑兩個月都未夠呢個坑真係好深
個人太毒,唔敢落車場喺屋企放下算數
不過屋企有養貓就煩啲,玩完一排電成架車都係毛
依個坑堅深
買架京商車改完又會覺得唔夠快,唔夠好玩
又轉去玩其他蚊車 GL Atomic 等等
砌架kit車又要時間同心機,仲有錢

控買完一支又一支
我切完㗎MA03已經有呢個諗法
不過玩drift個感覺都幾好嘅
啲控真係好貴,最近買咗支nb4我諗可以一控走天涯一段時間掛
想搭單問吓你有冇玩或者你識人玩LS studio lsd 1/27,想入一架見佢幾靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞