[有圖]以後會影深圳臺灣日本model多。唔會再影香港model交智商稅

430 回覆
1011 Like 277 Dislike
你好似每日鬧tvb5次但風雨不改每日7點睇到10點嗰啲人
開煤氣害哂前後左右
樓上果件Nikon打雀廢老烏鴉同佢老友友瑩格之前私訊model Jody Yip 問人上床咩價位,比人指住個鼻嚟屌,我有時都服撚咗佢哋堅定嘅屌閪之心
得啦
我睇到你啲on9回應
唔使連回幾次驚死人睇唔到
喂咁商業社會係咁offer counter-offer 架啦。係你咁樣貨不對辦仲要夾硬俾錢,之後dum春投訴,違反交易常態,點解反而話9人
有重覆reply咩?冇計我唔想
你細個成長係咪發生咗啲事情導致後尾心態上有啲唔穩定?
係呀,比人指住個鼻黎屌呀

我有時都服撚咗佢哋堅定嘅屌閪之心

柒鴉你識kc個host?
啱啦
叫佢回水唔好扮嘢
屌 隨街執件都好過佢
回水啦!!!我都未撚聽過比錢參加影會活動唔可以出post出相嫁,DLLM
只要睇過素海霖套AV就知道港女喺外國甚至東亞係冇乜競爭力波平蘿扁又多毛
唔認同
十九世紀末影相已經有好多都唔再追求ideal representation of human figures
被攝者都有份參與創作嘅過程
所以有收費
而唔係因為物化佢自己嘅身體
個分別在於nude vs naked
含撚叫你老友快啲回水比我啦,搞私影唔比出相,唔好龜縮啦,DLLM
好奇問下

比錢人再幫人影相 個意義係乜嘢

錢又賺唔到 西又屌唔到
上面個個Alice 岩岩條av 出左
我寧願睇素海霖
回你老母個閪呀毒瘤華,
生安白造,賊喊捉賊,諉過於人。
扮盲呀?
回水啦,講咁多把鳩咩?含撚鴉,偷相賊,死賊仔
回水啦,講咁多把鳩咩?含撚鴉,偷相賊,死賊仔
我真係未撚聽過比錢影會影相,出相要問過個host先,一定係烏鴉你條7頭同啲MK妹拆唔掂數,回水啦,唔使公審我,我無興趣再參加你啲MK攝影活動,DLLM
死賊仔含撚鴉一千幾佰你有種唔好退囉,我大把錢,豪比你老母買板用啦,DLLM
樓主應該成世無食過咩靚女 又藍 bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞