大家可以唔洗再去五十嵐。。。。。。。。。

18 回覆
3 Like 0 Dislike

依家叫牛肉WAR得個WAR 白飯要加錢 冇雞蛋 冇湯
狗也不屌
咁叫牛肉peace啦
邊區
外賣平咪得囉 理撚得佢堂食
杯金橘檸檬 真係經典
邊區

石X尾
轉左餐牌
轉左餐牌

咁貴天X圍果間
雞扒肥牛定食都係28蚊 送野飲

真係無
佢下午茶改鳩咗menu冇咗便當
頌富執柒咗,Shitty仔仲可以行落石硤尾
而家便當冇埋,真係可以唔使再去
炒飯又油撚到仆街

真係無

佢隻蛋藏左係底
發現果時已經硬晒
佢下午茶改鳩咗menu冇咗便當
頌富執柒咗,Shitty仔仲可以行落石硤尾
而家便當冇埋,真係可以唔使再去
炒飯又油撚到仆街

天晴有
五十嵐唔係賣珍珠奶茶既咩
五十嵐唔係賣珍珠奶茶既咩

五十嵐PT仔路過,btw聽經理講係好多人都唔要飯先取消.

點睇都似係呃小朋友,btw絲打下次來叫聲連登仔萬歲,而我又係到就請你食白飯啦

點睇都似係呃小朋友,btw絲打下次來叫聲連登仔萬歲,而我又係到就請你食白飯啦

呢個真,成日見d 女淨係成個鍋唔食飯

呢個真,成日見d 女淨係成個鍋唔食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞