即刻馬上同你嘅肥婆女友分手啦

131 回覆
466 Like 39 Dislike
身體健全的肥婆唔去減肥同拎綜緩一樣咁懶
仲有同肥婆拍拖係咩玩法,就算係拖緊中途肥都唔得啦,係鍾意你既點會忍到自己條仔比人笑唔去減肥,結論所有肥婆都係自撚私,合力將地球痴速紋皮,佢地最好夜晚先出街,放過我地啦唔該

但係佢班姊妹會話,係鍾意你嘅點會介意你肥定瘦
仲有同肥婆拍拖係咩玩法,就算係拖緊中途肥都唔得啦,係鍾意你既點會忍到自己條仔比人笑唔去減肥,結論所有肥婆都係自撚私,合力將地球痴速紋皮,佢地最好夜晚先出街,放過我地啦唔該

但係佢班姊妹會話,係鍾意你嘅點會介意你肥定瘦

果班肥姊妹先會咁講,真朋友就叫佢減肥啦!
D 肥西想個個都係肥西!
點撚解要分手 反而要多謝呢班烈士唔比呢班肥婆遺害人間
每有烈士溝到一個肥婆 有肥婆溝你嘅機率又少左
快撚D講多謝

有無諗過咁樣反而會令正常女仔覺得人地咁肥都有仔,咁我駛乜咁辛苦keep fit喎。最後令你可以溝靚女嘅機率低咗
人地肥影響到你咩?
其實係,大大份,行路又阻住晒,搭車一個人坐兩個位
人地肥影響到你咩?
其實係,大大份,行路又阻住晒,搭車一個人坐兩個位

賤嫁,佢地
到底乜野身型先係肥婆各位
點撚解要分手 反而要多謝呢班烈士唔比呢班肥婆遺害人間
每有烈士溝到一個肥婆 有肥婆溝你嘅機率又少左
快撚D講多謝

有無諗過咁樣反而會令正常女仔覺得人地咁肥都有仔,咁我駛乜咁辛苦keep fit喎。最後令你可以溝靚女嘅機率低咗

D 肥婆會好似病毒咁周圍傳播嫁!
#幸福胖 #最幸福係同您一齊增肥
#真愛唔係睇外表
屌佢地老木
到底乜野身型先係肥婆各位

圖中身型
[/quote]

諗起有女講過,咁撚長頭髮既人
柯屎一定會hi到啲頭髮
咪放啲肥婆出黎害人啦
有烈士咪幾好
咪放啲肥婆出黎害人啦
有烈士咪幾好

最後真係一齊攬抄

柯屎一定會hi到啲頭髮 [/quote]

D 肥婆意為留長頭髮就可以遮撚住塊肥面,咪撚FF 啦

柯屎一定會hi到啲頭髮

D 肥婆以為留長頭髮就可以遮撚住塊肥面,咪撚FF 啦[/quote]

柯屎一定會hi到啲頭髮

D 肥婆以為留長頭髮就可以遮撚住塊肥,咪撚FF 啦
[/quote]
靜啦樓主,冇哂d勇士食哂d肥婆咁你話點算呀
依加條女166cm高 59kg重算唔算肥婆

算 基本上170以下超50kg都唔瘦得去邊

真心膠
166cm, 59kg 係Normal weight

真心膠

差個1kg就60 米七都冇
連登仔肥嘅定義係咩?emilia wong算唔算肥?

真心膠

差個1kg就60 米七都冇

咁唔知你咩標準, 如果係BMI計係唔肥唔痩
好心樓主尊重下人啦
既然有仔肯為民除害 我哋應該敬佩佢哋先係

哇,ching 你好高要求,
我就覺得過得到人,又過得到自己囉。

真係要過撚到你呀屌你,D 肥婆成日塞撚住條路!好想搵食環告鳩佢阻街!

移動城堡!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞