即刻馬上同你嘅肥婆女友分手啦

131 回覆
466 Like 39 Dislike
點撚解要分手 反而要多謝呢班烈士唔比呢班肥婆遺害人間
每有烈士溝到一個肥婆 有肥婆溝你嘅機率又少左
快撚D講多謝

Agger
快撚D講多謝

Agger

有無依班烈士D 肥婆都搞鳩你嫁啦!
依點先係肥婆可怕嘅地方呀!
諗起個位橙褲巴打 係高登直播 又問人點走 去到最後一齊上小巴 無咗消息
快撚D講多謝

Agger

巴打咁諗就唔岩啦,諗長遠d當越黎越多肥婆有仔,佢地就會自視過高,開始影響有keep開fit既女仔都開始學佢地hea正係食肉,再加上男個邊見到咁多仔都接受到肥婆,佢地就開始覺得有得食都好過唔食去比肥婆溝,嚴重d仲會主動溝,咁呢個世界就會多左好多肥婆,好大獲的
諗起個位橙褲巴打 係高登直播 又問人點走 去到最後一齊上小巴 無咗消息

比個肥婆煮左黎食
負皮先

咪撚放啲肥婆出黎呀
負皮先

咪撚放啲肥婆出黎呀

你係咪有個肥婆女友呀
肥是原罪

加入狙擊肥婆協會
快撚D講多謝

Agger

巴打咁諗就唔岩啦,諗長遠d當越黎越多肥婆有仔,佢地就會自視過高,開始影響有keep開fit既女仔都開始學佢地hea正係食肉,再加上男個邊見到咁多仔都接受到肥婆,佢地就開始覺得有得食都好過唔食去比肥婆溝,嚴重d仲會主動溝,咁呢個世界就會多左好多肥婆,好大獲的

依位巴打見解就精闢啦
巴打 又係你
搞到啲肥婆以為自己有market 搞爛市
搞到啲肥婆以為自己有market 搞爛市

係呀,屌你老木!show 對肥波出黎以為自己好多貨!強姦晒全部人對眼!
巴打 又係你

追擊肥婆,無得偷懶
如果同肥仔拍拖係咪又要分手呀
好人好姐點會揀肥婆

肥仔無咁大罪,但如果個肥仔係肥婆格,都要被狙擊!

利申:歧鳩視d 肥婆
好人好姐點會揀肥婆

我都係咁諗,但事與願違呀巴打

重點都係仆街格啫
係唔係肥都無分別
咪撚分啊屌你老母 唔好佢地出黎咬人
咪撚分啊屌你老母 唔好佢地出黎咬人

太短視啦巴打
肥婆有人要,後患無窮呀!
呢排咁多肥婆post
律師俾肥婆食
咁就一世

結左婚就無計啦,叫佢減肥啦
RIP

最後:祝你身體健康,唔好坐蓮呀!

重點都係仆街格啫
係唔係肥都無分別

肥婆格好都接受唔到,Sor

好似你接受唔到食臭豆腐咁,就算好好食你都唔會食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞