一陣刷lineage 有咩要注意

13 回覆
0 Like 0 Dislike
14.1有冇伏
可唔可以唔雙wipe
可唔可以唔雙wipe

問得出呢個問題 你都係唔好刷啦
可唔可以唔雙wipe

如果佢本身已經用緊同一個 rom,小升級其實係可以唔 wipe 既 (大升級 eg. An.7 升 An7.1 除外)
opo 本身用緊舊cm14 早幾日直刷lineage冇事
可唔可以唔雙wipe

如果佢本身已經用緊同一個 rom,小升級其實係可以唔 wipe 既 (大升級 eg. An.7 升 An7.1 除外)

on9 人地依家話準備刷
可唔可以唔雙wipe

可唔可以唔雙wipe

on9 佢無話佢自己依家用緊咩野 rom 喎
Chok 巴都由 CM rom 刷 Lineage rom 啦,唔俾樓主本身用緊 CM 或者
Lineage 既
可唔可以唔雙wipe

可唔可以唔雙wipe

on9 佢無話佢自己依家用緊咩野 rom 喎
Chok 巴都由 CM rom 刷 Lineage rom 啦,唔俾樓主本身用緊 CM 或者
Lineage 既

本身用緊仲點會問有咩要注意
咁樣問擺明仲係official rom
刷完lineage,報告下D問題先
google play裝完run唔到(有裝google service)
聽歌有時D聲會疾一疾
刷完lineage,報告下D問題先
google play裝完run唔到(有裝google service)
聽歌有時D聲會疾一疾

係咪冇 flash 埋 Google Apps??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞