係Google做過,依家係BAT做,你問我答

274 回覆
44 Like 46 Dislike
你有無right睇哂佢d src code

大公司好多權限ge system,自己project可以睇,其他唔一定
係杭州?

BAT 樣樣野要快。五蚊買人十蚊野。大部分無乜國際經驗。成日用支那角度同人deal

巴打應該做operation個類
用咩途徑揾?

學校有network
點睇bat 三間公司?
百度係咪就收皮

tencent alibaba>>>>>>>>>>>>baidu
做得bat 學歷mit級數啦
之前係香港見ali sales但second in衰左
點睇bat 三間公司?
百度係咪就收皮

tencent alibaba>>>>>>>>>>>>baidu

睇黎你想做tesla space x多d
點睇bat 三間公司?
百度係咪就收皮

睇黎你想做tesla space x多d

想架 但唔係美帝藉
係杭州?

BAT 樣樣野要快。五蚊買人十蚊野。大部分無乜國際經驗。成日用支那角度同人deal

同BAT 國際業餘有生意往來

係杭州?

大陸人成日轉牛角尖
好勁 BAT真心係未來最大發展潛力既公司
中國同事有咩on9嘢

其實我做項目類大家都幾好 engineer好多係之前矽谷ge同事
但做sales ops marketing 成日會聽到呃kpi
樓主做過d咩pj
係杭州?

大陸人成日轉牛角尖

BAT 個org chart 係平。個個部門爭出位 阿某都係領導 傾合作好Q煩

入邊海歸派會好D
中國同事有咩on9嘢

其實我做項目類大家都幾好 engineer好多係之前矽谷ge同事
但做sales ops marketing 成日會聽到呃kpi

成間公司都好多海歸人士?
lm
樓主讀書個時做過咩

B差d囉 at 兩個真係前途無可限量
Apply google個陣resume有d咩 ?

B差d囉 at 兩個真係前途無可限量

At擺到明就癲架啦
B近幾年真係屎左好多
點解離開google
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞