李家超:Web3.0正值黃金起點 將創造更多機遇

237 回覆
9 Like 232 Dislike
出面已經爆晒煲先黎玩
補充,到時一個制ban你唔比你用錢都仲得
或者限制你只可以買乜(電子糧票)
前排電視政府廣告仲出緊教人5G技術
時光倒流
佢哋有用就好,收唔收CryptoMines飛船
其實點都係有幾個國家圍爐先有得玩
Wed3.0去中心化

仲要你個政府做乜?
支持wed3.0即係反政府審查同監視

要報國安拉家超了
水尾提示
笑撚左, 呢舊垃圾
重要係泡沫晒佢地先話開始搞,一街都AI啦
疫症就識得最後一個除口罩
呢d敗家野就第一個衝出黎柒
單係一個去中心混幣器
已經夠一野q起你成個金融體系
美國都仲r緊頭點樣禁
香港政府已經急不及待要餓狗搶屎
好快個撚個會經香港走資
到時香港政府好快就會反口禁web3.0
同大陸推AI 一撚樣禁短視
你都傻

如果香港出到 HKDT 用香港政府黎做 stablecoin backup

咁就真真正正 make hk great again 喇

全世界衝着你俾錢你洗
hkdt 個t stand for Tether 點政府做
你信政府 唔驚
政府可以用咩做資產儲備
cbdc都勉強叫合理
乜撚hkdt 本來就勾美元
不如你解釋下點樣全世界比錢你洗
mkt 野
同大陸搞咩5g 智能乜乜乜 AI 一鳩樣
都係俾大眾覺得好tech 既感覺
咁先可以cap多啲水
口交部發言人
香港得咩?淨係去中心化個名都犯國安法啦。
privacy?!
你有冇聽過郭加安全㗎
協會未來會致力推動相關技術變革,產業升級,為業界開創產業標準,推動社會對Web 3.0認知及專業培訓,促進香港成為全球領先的Web 3.0智慧城市和數字金融中心,為香港、大灣區及國家在數字經濟發展方面作出貢獻。

呢幾句口號,換個字又用得
由得班人啦
今次搵班高官同大陸官員站台個意義大過呢個濕鳩會可以做啲咩出黎
有官方扶持有得比啲交易所搞合規先係最重要
justin sun都有出席去埋揾錢,通輯犯竟然可以自由出入
說時遲那時快,有rumor話佢俾人拉左
利伸未confirm
屌,仲有個叫小耳朵既女,無啦啦紅左,成個web3.0就係justin sun,保二爺,成班中國幣圈既scam友圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞