冒險樂園職員好串咀

50 回覆
13 Like 39 Dislike
話說前日去東涌冒險樂園,張卡過咗期,要續會,有個女職員幫我,續完之後攞咗200Coins 出嚟玩。玩完之後先醒起佢冇比本書我,裏面有coupon可以用$20買20個代幣,同埋$100買100個代幣,於是搵咗另外一個男職員,叫佢俾返我,我再俾錢用coupon買番啲代幣。買完後發覺張收據嘅代幣金額唔啱,隔咗一陣叫男職員幫我查吓張卡裏邊有幾多代幣,佢回應話張飛有寫,我話發覺唔係好啱,所以你幫我check。

Check完後就係話我得三百幾代幣,我回應話,及用手指,指一指隔離女職員,剛才佢幫我入咗$1000買咗940個代幣,唔會得返咁少。個男職員就即刻好冇禮貌咁講,你唔好用手指指我同事,咁樣會嚇親佢。我即刻火都嚟埋,我話而家嚇親嗰個係我,俾咗$1000買代幣,攞咗200個,而家得返300幾個代幣,咁啲代幣去咗邊?佢哋搞完一輪之後,你眼望我眼,俾返張正確嘅收據我,我話發生咩事?點解會唔啱?佢話睇唔到之前咩事總之而家就啱。

去過幾間冒險樂園,都未遇過啲咁冇禮貌嘅職員。
直接報警懷疑有人出古惑偷野啦
你咪唔撚好去冒險樂園囉
做咩唔即場報狗?
差佬嚟到:依d糾紛你的自己搞掂佢
呢d一定要屌,好聲好氣唔撚得真係
個厹店員擺明想溝女
有名你叫:冒險樂園
屌柒佢再即場報狗
下次用腳去指 有禮貌啲
李+ chiu個fd?
指吓都唔得 咁矜貴
做咩支持美國嘢
有冇相
俾成千蚊玩冒險樂園
好多死老野會去玩推幣機同掟彩虹
唔呃呢d 人仲可以呃邊個
起碼煩下佢
差佬黎到你企硬要開file,條女就企圖盜竊,條仔就協助罪犯,睇下有人個底花左到時邊個笑到最後
指到佢會高潮所以打咩
係我就一千個袋幣一嘢轟晒落個彩虹度
要佢逐個逐個check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞