點解張曦雯可以咁撚神

103 回覆
347 Like 47 Dislike
老老實實

佢係咪已經無開twitch打機?

好似玩左幾次就無再開了

對上一次係咪4月
但係比洋腸開發過
似dodo冇咩可恥 後生幾正
老老實實

佢係咪已經無開twitch打機?

好似玩左幾次就無再開了

對上一次係咪4月

無開好耐啦 響左朵大把相關廣告接
靚碌柒咩
愈大個樣愈似dodo姐
好靚 根本無乜港女有佢種feel
愈大個樣愈似dodo姐

識條鐵咩
似我大姨媽
Gun
好想佢快 D 開台
好想佢快 D 開台

佢開台都係宣傳ps4姐 玩撚完咪係咁先 你估真係興趣咩
佢隻腳好臭

咁你都知
佢隻腳好臭

咁你都知

臭你又奶
整過都覺得正 識打機同會激動到爆粗真係加好多分

整完唔正不如唔好整
好想佢快 D 開台

屌你啦,佢開台嗰陣ps4已經出咗好耐,佢呃鳩你唔係宣傳ps4 pro,仲衰過佢光明正大同你講有贊助,跟著你鄙視佢收錢,杯葛扺制佢,佢都講過佢好多時晚上玩唔到,下午玩到又冇人睇,人地尋晚12點twitch靜雞雞開台練習fifa啊
好想佢快 D 開台

屌你啦,佢開台嗰陣ps4已經出咗好耐,佢呃鳩你唔係宣傳ps4 pro,仲衰過佢光明正大同你講有贊助,跟著你鄙視佢收錢,杯葛扺制佢,佢都講過佢好多時晚上玩唔到,下午玩到又冇人睇,人地尋晚12點twitch靜雞雞開台練習fifa啊

想睇佢同達仔踢友誼波
佢岩做model多d
好想佢快 D 開台

想睇佢同達仔踢友誼波

唔好了,我熟悉達哥chatroom文化,班fans實會攻擊佢
好想佢快 D 開台

想睇佢同達仔踢友誼波

唔好了,我熟悉達哥chatroom文化,班fans實會攻擊佢

你話事
好想佢快 D 開台

想睇佢同達仔踢友誼波

你話事

我話咁唔係好事啫,達粉唔洗咁上火嘅
lm
咪又係要比人砌
好想佢快 D 開台

你係sony會唔會搵個開台不定時 隔成個月先開一次既玩家做宣傳

有睇過佢玩call of duty 既人一定知佢係玩開先有既技術
好想佢快 D 開台

你係sony會唔會搵個開台不定時 隔成個月先開一次既玩家做宣傳

有睇過佢玩call of duty 既人一定知佢係玩開先有既技術

邊度有得睇佢玩cod
好想佢快 D 開台

邊度有得睇佢玩cod

第一晚試台玩cod條片,佢del左twitch backup又冇po上YouTube,之後去日本前嗰晚玩cod,又del左twitch backup又冇po上YouTube,不過喺youtube搵到第二次玩cod片
https://youtu.be/5j9Dw4GPWxY
明明好似dodo姐
但係又覺得佢好正
我驚我遲下會鍾意埋dodo姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞