有圖 我又落街餵甲由

200 回覆
641 Like 14 Dislike
好波 不過都係上次勁啲
樓主賣幾包黎使下
究竟咩人先會俾負皮

班仆街曱甴撚比負皮
啲貓撚狗撚係咪盲撚左
北河街排檔好似散賣2定3蚊一包
啲貓撚狗撚係咪盲撚左

狗撚都話 班貓撚 屌你老母你帶埋隻貓落街咩 不過又真係見過好多戇鳩放貓
第時全港曱甴都對滅蟑清有抗性個陣我真係多謝你

又黎 破壞埋食物鏈 生態平衡 世界未日 就係因為你包野
上次睇完你個post即刻上淘寶買左10包$4.8
係屋企用左包ok

有無link?

屌,我搵到了

复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【灭蟑螂药达豪强力灭蟑清家用灭蟑螂全窝端杀蟑饵剂驱蟑螂除蟑螂粉】¥Pw9l0YZRka5¥http://dadags.com/embLm2

不過佢而家好似加左價,又要等
其實用d誘捕器捉嘅話好似冇咁多負面後果。
上網見人diy整誘捕器都好似幾work,有個用啤酒都可以浸死好多隻
巴打今次有冇帶尿袋
正評殺撚曬班仆街
咁樣餵唔死佢地會唔會變左有抗藥性
樓主d興趣好特別
上網見人diy整誘捕器都好似幾work,有個用啤酒都可以浸死好多隻

驚你捉成年都捉唔晒

驚你捉成年都捉唔晒

我要佢哋死全家喎
如果呢個世界冇晒甲由老鼠,但同時冇晒貓
你地制唔制
如果呢個世界冇晒甲由老鼠,但同時冇晒貓
你地制唔制

Deal
幾時清?

有無巴絲夾份

屌你老味,廿蚊都要夾....
你去買完比一半我,我比返足廿蚊你

巴打幫手買埋好嗎 冇淘寶ac
同一個位都係放少份量好啦
驚d猫狗食太多中毒

屌你老母大陸喱
樓主真係做福人群
20蚊50包賣3蚊包 樓主真係想發達
上次睇完你個post即刻上淘寶買左10包$4.8
係屋企用左包ok

有無link?

屌,我搵到了

复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【灭蟑螂药达豪强力灭蟑清家用灭蟑螂全窝端杀蟑饵剂驱蟑螂除蟑螂粉】¥Pw9l0YZRka5¥http://dadags.com/embLm2

不過佢而家好似加左價,又要等

會唔會清潔返?
驚流浪貓狗食左

如果食左有毒既曱甴,間接毒死流浪貓

貓撚真係
好唔爭氣咁笑左
會唔會清潔返?
驚流浪貓狗食左

如果食左有毒既曱甴,間接毒死流浪貓

貓撚真係

早d死咪好,唔洗比d貓撚舞黎舞去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞