[IOS/AN]少女前線 槍娘 [49]夏活就開始了 入坑要快

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
夏活唔係夜戰咩
柒咗 sor

好似真係日夜混戰
演示果隻三萬幾戰力既狗果關日戰黎
想問吓夏活係咪夜戰嚟?夜戰嘅話之前就帶 hgrf 隊打,但係最近手槍又俾人 nerf 到6秒後先開到技能,咁請問夜戰仲有咩組合?

常理嚟講打 boss 應該係 2炮狙+手槍

咁機槍&散彈 有冇機會落到場?感覺夜戰降命中+機槍本身命中率唔高好似有啲難喺夜戰發揮到作用

求大佬們指點係小弟

夏活係混日夜
官方有提過有怪要用mg隊counter

抽到好多隻 416但係完全冇練過
寫返個前傳係我1個享用完你地先再執2灘ok?
有mg冇核升
3星除左送個隻仲有邊隻好用
有mg冇核升

寫返個後傳老公單人匹馬報仇

夏活你預咗你老婆埸埸大破把啦

無計 雲母見我老婆太勁先要nerf hg

某巴打:已經比鐵血射過n 咁多次

得你先會咁講

嗰個唔係我黎丶我見到都笑左

冇啦冇啦 維爾德變咗垃圾啦

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

硬膠仔搞到我想作文

作乜

俾少少你睇丶用古明巴background 繼續作

而我的婚槍,維爾德,正在“冷”裡面......

一如既往的早上丶我正想前往維爾徳房間時丶一股耳熟能詳的呻淫聲在房間裏細細發出

Dee 心如熱鍋上的螞蟻地把門打開

一位失神的槍娘滿身白色汁液躺在床上丶Dee 立刻崩潰了

Dee: 門倉甲中尉!你這個畜生!
Dee 煙呑着淚水說

門倉:yo Dee, 你這位槍娘說想生一個小指揮官,既然你不在,那只有我們這些兄弟代勞了
門倉身後還有數名男人, 古明丶前列線丶 kill jack 丶allu 丶肥牛等等
應該是有份侵犯維爾德的協力者

看見Dee 那性無能的樣子丶大家紛紛回想昨晚的事情

古明:呵呵,我都說了多少次,看管好自己的槍娘
肥牛: Dee 你真夠哂老友
古明:老子現在可幹了個爽丶謝了
前列:知道嗎?老子可是黃金級的丶你老婆身上的汁液大部份是我的 丶不是你長洲小火山岩可比的369
古明:我不多射了,他老婆吃味了,兄弟們大家繼續吧!
古明的手繼續撫摸着維爾德的嬌小乳房地說
門倉:Dee, 你知道嗎你的老婆昨晚就好像一隻發情的小狗瘋狂地舔著我的陰莖丶她說她很寂寞丶指揮官已經三天沒有找他。我說啊Dee 丶我一個人的能力有限丶所以去連登開post叫巴打幫手丶竟然一呼百應呢

Dee 默默地流下他的男兒淚。

正在此時丶巴爾巴終於趕到

刪左我個句去啦

一個不能少
要我剷剷撚左gay jack 先

帽可能
有mg冇核升

進擊的巨人

帽可能

屌你牙
有mg冇核升

1919畫風怪怪地成日都拆鬼左佢
有mg冇核升

帽可能

救完之後老婆發覺多P正過單P

帽可能

手槍全部都係公共廁所,師兄可以考慮下其他槍款。
有mg冇核升

你條撚樣skip 左我三四次?block 左

帽可能

救完之後老婆發覺多P正過單P X
救完之後老婆覺醒NTR性癖 O

比我一拳揮低痾尿羞辱

帽可能

手槍全部都係公共廁所,師兄可以考慮下其他槍款。

其他槍冇得NTR Dee
有mg冇核升

帽可能

救完之後老婆發覺多P正過單P X
救完之後老婆覺醒NTR性癖 O

覺醒NTR性癖係呀Dee
Negev my waifu
有mg冇核升

回多啲po啦仲笑
有mg冇核升

回多啲po啦仲笑

咁打緊個回覆個時你又覆鬼左
巧合黎姐
個post過半都係講我老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞