[IOS/AN]少女前線 槍娘 [49]夏活就開始了 入坑要快

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
冇入小圈子grp
搞乜嚟

+1

睇下有無人整個懶人包出嚟回顧下

其實唔洗懶人包
純粹肥牛無論係小圈子定係post都一日到黑亂鳩咁屌人
係post就屌走哂啲新手,係小圈子就屌走埋自己

得我屌佢咋喎

夏活你預咗你老婆埸埸大破把啦

無計 雲母見我老婆太勁先要nerf hg

某巴打:已經比鐵血射過n 咁多次

得你先會咁講

嗰個唔係我黎丶我見到都笑左

冇啦冇啦 維爾德變咗垃圾啦

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

牙你老母,DEL FD
冇入小圈子grp
搞乜嚟

x2 唔知咩事

冇睇一陣又有世界大戰

訓練討論技巧

我句kill gay jack 又俾人skip左

手機群組常被「已讀不回」 不堪全班排擠 日女輕生
https://lihkg.com/thread/334927/page/1?ref=ios

門倉師兄要堅強

得你先會咁講

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

牙你老母,DEL FD

得你先會咁講

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

硬膠仔搞到我想作文
冇入小圈子grp
搞乜嚟

+1

其實唔洗懶人包

得我屌佢咋喎

上個post 30幾頁果陣已經開過火一輪
冇入小圈子grp
搞乜嚟

x2 唔知咩事

冇睇一陣又有世界大戰

訓練討論技巧

https://lihkg.com/thread/334927/page/1?ref=ios

門倉師兄要堅強

唔使擔心丶Me 已經有 10年功力

得你先會咁講

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

硬膠仔搞到我想作文

作乜
冇入小圈子grp
搞乜嚟

x2 唔知咩事

冇睇一陣又有世界大戰

訓練討論技巧

門倉師兄要堅強

skip多次先
你地夠啦
上面有人搵老細黎講
我老細個個月出緊3皮俾我
咁你地呢?
by.宮園-薰 #107461
冇入小圈子grp
搞乜嚟

+1

其實唔洗懶人包

得我屌佢咋喎

我視點係你開火先喎
你又唔講之前咩事
算啦
冇入小圈子grp
搞乜嚟

+1

其實唔洗懶人包

得我屌佢咋喎

sor原來係第十頁左右
想問吓夏活係咪夜戰嚟?夜戰嘅話之前就帶 hgrf 隊打,但係最近手槍又俾人 nerf 到6秒後先開到技能,咁請問夜戰仲有咩組合?

常理嚟講打 boss 應該係 2炮狙+手槍

咁機槍&散彈 有冇機會落到場?感覺夜戰降命中+機槍本身命中率唔高好似有啲難喺夜戰發揮到作用

求大佬們指點係小弟
你地夠啦
上面有人搵老細黎講
我老細個個月出緊3皮俾我
咁你地呢?
by.宮園-薰 #107461

Me in 左3次仲未有offer

求大佬們指點吓小弟

打錯字自膠 sor
想問吓夏活係咪夜戰嚟?夜戰嘅話之前就帶 hgrf 隊打,但係最近手槍又俾人 nerf 到6秒後先開到技能,咁請問夜戰仲有咩組合?

咁機槍&散彈 有冇機會落到場?感覺夜戰降命中+機槍本身命中率唔高好似有啲難喺夜戰發揮到作用

求大佬們指點係小弟

正確 夜戰

首先 夜戰嘅裝甲單位
閃避係0
所以打裝甲單位 用機槍隊完全冇問題
然後 今次404小隊會有Buff 所以G11應該可以手撕裝甲 所以404要練
2RF3HG隊 應該都要1-2隊左右 打裝甲盾+裝甲狙

記得練MG 今次有Allahu Akbar機器人 應該要用MG先清得切

得你先會咁講

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

硬膠仔搞到我想作文

作乜

俾少少你睇丶用古明巴background 繼續作

而我的婚槍,維爾德,正在“冷”裡面......

一如既往的早上丶我正想前往維爾徳房間時丶一股耳熟能詳的呻淫聲在房間裏細細發出

Dee 心如熱鍋上的螞蟻地把門打開

一位失神的槍娘滿身白色汁液躺在床上丶Dee 立刻崩潰了

Dee: 門倉甲中尉!你這個畜生!
Dee 煙呑着淚水說

門倉:yo Dee, 你這位槍娘說想生一個小指揮官,既然你不在,那只有我們這些兄弟代勞了
門倉身後還有數名男人, 古明丶前列線丶 kill jack 丶allu 丶肥牛等等
應該是有份侵犯維爾德的協力者

看見Dee 那性無能的樣子丶大家紛紛回想昨晚的事情

古明:呵呵,我都說了多少次,看管好自己的槍娘
肥牛: Dee 你真夠哂老友
古明:老子現在可幹了個爽丶謝了
前列:知道嗎?老子可是黃金級的丶你老婆身上的汁液大部份是我的 丶不是你長洲小火山岩可比的369
古明:我不多射了,他老婆吃味了,兄弟們大家繼續吧!
古明的手繼續撫摸着維爾德的嬌小乳房地說
門倉:Dee, 你知道嗎你的老婆昨晚就好像一隻發情的小狗瘋狂地舔著我的陰莖丶她說她很寂寞丶指揮官已經三天沒有找他。我說啊Dee 丶我一個人的能力有限丶所以去連登開post叫巴打幫手丶竟然一呼百應呢

Dee 默默地流下他的男兒淚。

正在此時丶巴爾巴終於趕到

求大佬們指點吓小弟

打錯字自膠 sor

邊位

求大佬們指點係小弟

正確 夜戰

首先 夜戰嘅裝甲單位
閃避係0
所以打裝甲單位 用機槍隊完全冇問題
然後 今次404小隊會有Buff 所以G11應該可以手撕裝甲 所以404要練
2RF3HG隊 應該都要1-2隊左右 打裝甲盾+裝甲狙

記得練MG 今次有Allahu Akbar機器人 應該要用MG先清得切

21號睇直播果陣啲王全部都有裝甲
佢無帶RF剩係帶AR隊去打都磨左一陣

求大佬們指點係小弟

夏活係混日夜
官方有提過有怪要用mg隊counter
又拎出黎
又拎出黎

Me 好少作文

求大佬們指點吓小弟

打錯字自膠 sor

邊位

CD rom 咗好耐嘅新手

得你先會咁講

痴線 拎嚟出火架

屌你牙

硬膠仔搞到我想作文

作乜

俾少少你睇丶用古明巴background 繼續作

而我的婚槍,維爾德,正在“冷”裡面......

一如既往的早上丶我正想前往維爾徳房間時丶一股耳熟能詳的呻淫聲在房間裏細細發出

Dee 心如熱鍋上的螞蟻地把門打開

一位失神的槍娘滿身白色汁液躺在床上丶Dee 立刻崩潰了

Dee: 門倉甲中尉!你這個畜生!
Dee 煙呑着淚水說

門倉:yo Dee, 你這位槍娘說想生一個小指揮官,既然你不在,那只有我們這些兄弟代勞了
門倉身後還有數名男人, 古明丶前列線丶 kill jack 丶allu 丶肥牛等等
應該是有份侵犯維爾德的協力者

看見Dee 那性無能的樣子丶大家紛紛回想昨晚的事情

古明:呵呵,我都說了多少次,看管好自己的槍娘
肥牛: Dee 你真夠哂老友
古明:老子現在可幹了個爽丶謝了
前列:知道嗎?老子可是黃金級的丶你老婆身上的汁液大部份是我的 丶不是你長洲小火山岩可比的369
古明:我不多射了,他老婆吃味了,兄弟們大家繼續吧!
古明的手繼續撫摸着維爾德的嬌小乳房地說
門倉:Dee, 你知道嗎你的老婆昨晚就好像一隻發情的小狗瘋狂地舔著我的陰莖丶她說她很寂寞丶指揮官已經三天沒有找他。我說啊Dee 丶我一個人的能力有限丶所以去連登開post叫巴打幫手丶竟然一呼百應呢

Dee 默默地流下他的男兒淚。

正在此時丶巴爾巴終於趕到

刪左我個句去啦
夏活唔係夜戰咩
柒咗 sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞