[IOS/AN]少女前線 槍娘 [49]夏活就開始了 入坑要快

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
[img]http://i.imgur.com/11IvLxc.jpg[/g]
之前chinajoy少前pv左下有dmm games
日服?

好似講左唔關事

想搵番黎睇好似都刪哂 sad
日版出未? 想睇大手畫少女前線H漫

雲母同舊營運個drama仲未完
日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳

https://www.hk01.com/好生活/22582/戰艦少女糾紛再來-少女前線-開發營運爆不和-進軍日本或泡湯

單野係雲母有問題

陣面還保有了配音和部份作畫的版權。意味遊戲或將失去大量日本聲優的配音,早前預備進軍日本的計劃亦會泡湯。

相信當初CV係齊全好多 維爾德應該有聲

以日本槍為例應該都係陣面手上(左上角有水印)

原來有D咁既事
快D搞掂返D CV比我

佢地有冇打算傾掂數
陣面扣起果D 雲母係咪索性比多次錢搵聲優配多次

日服?

好似講左唔關事

已澄清左係錯誤
點解會錯到咁
日版出未? 想睇大手畫少女前線H漫

雲母同舊營運個drama仲未完
日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳

https://www.hk01.com/好生活/22582/戰艦少女糾紛再來-少女前線-開發營運爆不和-進軍日本或泡湯

單野係雲母有問題

陣面還保有了配音和部份作畫的版權。意味遊戲或將失去大量日本聲優的配音,早前預備進軍日本的計劃亦會泡湯。

相信當初CV係齊全好多 維爾德應該有聲

以日本槍為例應該都係陣面手上(左上角有水印)

原來有D咁既事
快D搞掂返D CV比我

佢地有冇打算傾掂數
陣面扣起果D 雲母係咪索性比多次錢搵聲優配多次

我諗二期CV就係咁黎
只聞樓梯響既三期

日服?

好似講左唔關事

已澄清左係錯誤
點解會錯到咁

原本應該有計劃但又傾唔掂?
唔係點會無端端塞個logo落去

日服?

好似講左唔關事

已澄清左係錯誤
點解會錯到咁

出包商放錯logo(?)

日服方面當初係陣面負責 據聞亦投資左以百萬計
被雲母過橋抽板左

日服?

好似講左唔關事

已澄清左係錯誤
點解會錯到咁

出包商放錯logo(?)

日服方面當初係陣面負責 據聞亦投資左以百萬計
被雲母過橋抽板左

咁仆街
幹你羽中
自己都算少少聲優廚
新槍係咁出, 但全部都啞既係幾冇癮
陸服27號 台服28號

7月27日維護內容:
1.活動:“少女與海”限時採購活動結束,當期兌換券在維護時將以1:1兌換為採購幣。
2.新增:三星步槍戰術少女“wz.29”,指揮官可通過八月簽到獲得。
3.新增2017夏季活動關卡“深層映射”,帶來全新玩法【戰場救援】,【建立補給線】活動時間:7月27日維護後至8月24日10:00。
4.新增:“物資箱獎勵”,夏季活動期間,以小號勝擊敗以下夏活章節中的特定敵人“歌利亞”(黑色)可獲得“物資箱”,在活動界面打開物資箱將獲得包含UMP40人形在內的豐厚獎勵。
【認知迷雲】 - 該章節下的關卡每日最多掉落物資箱20個。
【雙曲函數】 - 該章節下的關卡每日最多掉落物資箱20個。
【相對行為】 - 該章節下的關卡每日最多落落物資箱20個。
注:物資箱活動頁面將於8月26日23時59分59秒關閉,請指揮官注意把握時間。
5.新增“深層映射”戰術少女:
衝鋒槍戰術少女“UMP40”,獲得方式:打開物資箱概率獲得,累計打開777個物資箱必定獲得。
衝鋒槍戰術少女“KLIN”,獲得方式:完全殲滅活動關卡後獲得【認知迷雲IV】。
步槍戰術少女“DSR-50”,獲得方式:完全殲滅活動關卡後獲得【雙曲函數IV】。
步槍戰術少女“PzB39”,衝鋒槍戰術少女“F1”,獲得方式:通過“深層映射”關卡戰鬥獲得。
6.新增:“深層映射”紀念家具4款,“UMP45”,“UMP40”,“電子作戰強化儀”,“舊時代靶場休息椅”,通過打開物資箱概率獲得。
7.新增:指定關卡實力提升系統,在夏季活動關卡“深層映射”中,身負重任的404小隊成員將獲得額外戰力加成。
8.新增:商城限時上架“人力半價禮包”,“彈藥半價禮包”,“口糧半價禮包”,“零件半價禮包”,“裝備重造特惠”,上架時間:7月27日維護後至8月4日,每日限購50次。
9.調整:微調護甲對作戰效能的計算影響,並不影響實際戰鬥。

v1.130“深層映射”版本內容:
1.新增:戰術妖精系統,在戰役中指揮官可以借助妖精有效改變戰局!
2.新增:裝備重型製造,戰役中獲得60個金星勳章後即可解鎖通過裝備重型製造將有概率獲得戰術妖精。
3.新增:常駐活動系統,往期活動“失溫症”,“魔方行動+”成為常駐活動關卡。
4.新增:live2D系統,首期實裝live2D格琳娜(默認裝扮)。
5.新增:生涯任務,為指揮官提供循序漸進的成長引導。
6.新增:計劃模式,模擬作戰中可以使用計劃模式來設定移動路徑。
7.優化:為附屬房間的設施升級過程增加了動畫表現,另外現在可以用一些鑽石加速升級嘍。
8.優化:現在特典人形擁有了一個專屬的特典星級。
9.優化:殲敵統計調整,戰役過程中將分開統計我方梯隊,支援梯隊各自殲敵數量。
原來咁撚快就係
4.新增:live2D系統,首期實裝live2D格琳娜(默認裝扮)。

果然係得一套衫有
一個月
1日60場
1日60場

輕鬆啦 我600場都得
1日60場

輕鬆啦 我600場都得

28日喎

3.新增:常駐活動系統,往期活動“失溫症”,“魔方行動+”成為常駐活動關卡。

台服都有冬活常駐?

台服都有冬活常駐?

台服會復刻一次先入常駐
不過唔知幾時
1日60場

輕鬆啦 我600場都得

28日喎

可以準備換肝

台服都有冬活常駐?

台服會復刻一次先入常駐
不過唔知幾時

呆等

台服都有冬活常駐?

台服會復刻一次先入常駐
不過唔知幾時

魔方 唔知有無得拎返隻OTs-14
1日60場

輕鬆啦 我600場都得

28日喎

可以準備換肝

28*600 我準備挑戰台服最高lv
28日要1680場 擺明迫人買資源
如果有人想打哂的話

台服都有冬活常駐?

台服會復刻一次先入常駐
不過唔知幾時

我隻旋風等緊佢

台服都有冬活常駐?

台服會復刻一次先入常駐
不過唔知幾時

我隻旋風等緊佢

禾刀系
28日要1680場 擺明迫人買資源
如果有人想打哂的話

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞