[IOS/AN]少女前線 槍娘 [49]夏活就開始了 入坑要快

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
DEEpdive

華生

望乜呀 二號仔你係下個
DEEpdive

華生

望乜呀 二號仔你係下個

唔好拉人落水啦

我都想中 成個月冇出過sg

我都想中 成個月冇出過sg

wa2000最強rf
不服來辯
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強
其他唔知, 不過剩係出貨率已經輸春天一條街
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係

造不到的槍是廢的
日版出未? 想睇大手畫少女前線H漫

雲母同舊營運個drama仲未完
日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳
wa2000最強rf
不服來辯

wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

春田摺埋啦 同我WA比
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

春田摺埋啦 同我WA比

對唔住 我屌曬
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係

出貨率已經唔係最強
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係

出貨率已經唔係最強

咁不如當m14最強算
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係

出貨率已經唔係最強

咁不如當m14最強算

淨講5星狙 我覺會wa係僅次於ntw易出啦
wa2000最強rf
不服來辯

*作戰能力最強

出貨同能力有咩關係

出貨率已經唔係最強

咁不如當m14最強算

淨講5星狙 我覺會wa係僅次於ntw易出啦

今朝又送核

日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳

https://www.hk01.com/好生活/22582/戰艦少女糾紛再來-少女前線-開發營運爆不和-進軍日本或泡湯

單野係雲母有問題

陣面還保有了配音和部份作畫的版權。意味遊戲或將失去大量日本聲優的配音,早前預備進軍日本的計劃亦會泡湯。

相信當初CV係齊全好多 維爾德應該有聲

以日本槍為例應該都係陣面手上(左上角有水印)
又比人笑
冇wa呀屌

日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳

https://www.hk01.com/好生活/22582/戰艦少女糾紛再來-少女前線-開發營運爆不和-進軍日本或泡湯

單野係雲母有問題

陣面還保有了配音和部份作畫的版權。意味遊戲或將失去大量日本聲優的配音,早前預備進軍日本的計劃亦會泡湯。

之前chinajoy少前pv左下有dmm games
日服?

日服遙遙無期

咩事黎 願聞其詳

單野係雲母有問題

原來有D咁既事
快D搞掂返D CV比我

之前chinajoy少前pv左下有dmm games
日服?

好似講左唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞