FIFA23 Ultimate Team討厭區 (189)祝賀箭神卡勁中油雞

1001 回覆
0 Like 4 Dislike

正路係要kaka?
你仲有隻油雞呢
Kaka 唔知點解用落好鈍撚唔掂
中過兩次都祭晒
本身以為好少少但一望個價得200幾k
起碼入到隊先
本身用緊if尼馬 仲換唔換好 定要隻CB算
10蚊pack中hummels以為好撚貴
check 1 check 10雞
不過10蚊野收貨
唔好再講
做potm 電話佬好似抵過做 Nkunku 係差隻5星腳 但貴700k
要試下先知
我係用哥度巴 都撞得下
冇咗position changes sbc???
Kaka好用啵 單cam既陣先好用
雙cam或三cam都會含

岩岩先用佢入三球入到對面走場

奀古古3場不專業食評
今次擺佢試左4321 RCM / LCF / 442(2) LM
gameplay兩場鳩 一場順
扭波唔講 tier 0 唔覺84 composure有影響 gp差都可以照用左菇
傳波 driven 轉邊幾準 手術刀嗰啲未試到
速度 暫時嚟講可以爆甩大多數嘅閘 要試多排先知 但快就一定快
AI回防都幾勤力 唔似wr/stat講咁低
有啲新卡神力 可以架硬吸返粒波 防守stat係幾幫到手
最緊要嘅射波 特別係ball roll outside foot真係勁到傻 呢度值500k
一般埋門都係top tier 5腳都幫到好多
係打到80分鐘就黃氣60幾體 加時可能要換人
overall嚟講 1.2m呢個價我覺得少少貴
draft用過幾次full chem ptg 覺得只係速度上分別
但一蚊都唔補 入到隊同冇ptg就係必做
1600一張
仆佢個街 expire左 啱啱俾左1.5k買
雖然唔會砌 (咩原因唔講了)
但支持食評
解任要換幾個位

變相解任都有成本
睇落比Kante Cruyff抵
mid渣會唔會都係勁過?
唔明啲futbin鬼佬投訴啲乜
出93 一陣3.5m又話overpriced
好喇出低3點 1m sbc容乜易砌完 又話LLLL
L佢地老味咩 咁撚多swap送俾你砌 daily login又送肥
成班又儲曬pack等開
攞mk恩比真係哂氣 今年連到當佢地叻
一球野有隻法國雙5 outside foot神器 仲想點
bench左渣 覺得渣只係大隻啲嘅佢
仲爭隻5腳 不過兩者相似 要睇打法
撚咗3場bg, 唔覺值1m
都係唔砌了 留番d肥賭算
Ea柒左姐
岩岩轉team2 workload太大handle唔到
今晚就出返架啦
dynamic image值1m ptg有冇咁型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞