點睇啲大學生做狗公溝初中學生妹

101 回覆
199 Like 54 Dislike
https://lihkg.com/thread/334807/page/1?ref=android
假設 一樣情況 男女互換 都無問題?

個問題係發生左性行為

我標題唔係咁好 應該係
搞學生妹
狗公垃撚圾 搵食死開啲 唔好搞蘿莉
狗公垃撚圾 搵食死開啲 唔好搞蘿莉

https://lihkg.com/thread/334807/page/1?ref=android
假設 一樣情況 男女互換 都無問題?

個問題係發生左性行為

我標題唔係咁好 應該係
搞學生妹

咁我就覺得 搞就唔好了 始終犯法
只係溝 就完全冇問題

ching有經驗咁
人生贏家
人生贏家

人神共憤!
大學生表面文質彬彬、有學識,原來骨子裏仲係一個狡猾既狗公大淫蟲!
唔認真讀書都算,仲要撩學生妹拍拖,甚至開房扑野,呢啲撚屌罪大惡極,唔死都冇用,最好快啲衰十一留案底
而家啲中學妹,一撚啲安全意識都冇,咁細個就學人玩父女戀,第日見到啲廢老仲唔出晒水賣身?唔讀書都算啦,至少都要識保留下貞操啦。
目光放遠少少,試諗下咁細個就俾人破處,唔理你美若天仙定點,第日身價就大打折扣,頂多只能夠搵個毒撚埋單,冇得同真命天子共渡餘生,所以為貪一時之快,得到既係一生的遺憾,何等不值!
人神共憤!
大學生表面文質彬彬、有學識,原來骨子裏仲係一個狡猾既狗公大淫蟲!
唔認真讀書都算,仲要撩學生妹拍拖,甚至開房扑野,呢啲撚屌罪大惡極,唔死都冇用,最好快啲衰十一留案底
而家啲中學妹,一撚啲安全意識都冇,咁細個就學人玩父女戀,第日見到啲廢老仲唔出晒水賣身?唔讀書都算啦,至少都要識保留下貞操啦。
目光放遠少少,試諗下咁細個就俾人破處,唔理你美若天仙定點,第日身價就大打折扣,頂多只能夠搵個毒撚埋單,冇得同真命天子共渡餘生,所以為貪一時之快,得到既係一生的遺憾,何等不值!

13歲識現任男朋友 當年佢18
好鍾意大哥哥
中學果陣食唔到咪有學生妹,大個左想試下
正如你中學果陣食得太多學生妹就想食下OL/大姐姐
中學果陣食唔到咪有學生妹情結,大個左想試下
正如你中學果陣食得太多學生妹就想食下OL/大姐姐
好鍾意大哥哥

唉!愚昧!
好鍾意大哥哥

唉!愚昧!

目前已拍5年以上
好鍾意大哥哥

唉!愚昧!

目前已拍5年以上

拍左5年
咁係咪啪足5年?
好鍾意大哥哥

唉!愚昧!

目前已拍5年以上

拍左5年
咁係咪啪足5年?

好鍾意大哥哥

唉!愚昧!

目前已拍5年以上

拍左5年
咁係咪啪足5年?

召喚報驚撚
好鍾意大哥哥

唉!愚昧!

目前已拍5年以上

拍左5年
咁係咪啪足5年?

召喚報驚撚

女人最美麗既時侯就係15-18歲
中學畢業之後個世界大左好多, 會崩壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞